Ψάχνοντας τον αντί Πιέρο

Η ομάδα μας επιχειρεί να αποκτήσει την απαιτούμενη ποιότητα που θα τις επιτρέψει να ανταποκριθεί στους στόχους της και όλοι ελπίζουν ότι η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί δεν θα στοιχίσει.

Η ανάγκη για στελέχωση της ομάδας με τέτοιους παίκτες έχει επιτευχθεί σε ουσιαστικό βαθμό με την επιστροφή του Καρλάο και την προσθήκη του Σόουζα. Το ότι αυτοί δεν είναι διαθέσιμοι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι μεγάλο θέμα που δεν θα το ανοίξουμε ξανά σήμερα.

Η αναζήτηση ενός επιθετικού που θα μπορεί να δώσει στην ομάδα αυτά που δεν μπορούν οι Ντε Καμάργκο και Ποτέ είναι κάτι που εξακολουθεί να υφίσταται. Οι αρμόδιοι δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι λείπει η δημιουργικότητα και η ταχύτητα από τη γραμμή κρούσης όπως και άλλα στοιχεία που έδινε στην ομάδα ο Σωτήριου.

Το ενδιαφέρον για τον Βενεζουελανό Murillo δείχνει τις προθέσεις της επιτροπής προγραμματισμού αφού πρόκειται για έναν 21χρονο παίκτη του οποίου η ενδεχόμενη απόκτηση δεν απαιτεί αποδέσμευση.

Αυτό δεν είναι τυχαίο αφού πλέον υπάρχει θέμα με τις αποχωρήσεις παικτών που σχετίζεται με την πληρότητα του ρόστερ αλλά και το οικονομικό. 

Εννοείται επίσης ότι η περαιτέρω ενίσχυση και η οποια υπέρβαση σχετίζεται άμεσα με την έκβαση των αναμετρήσεων με τη Βιτορούλ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X