Ψάχνουν και αυτοί να βρουν το λάθος

Η νέα ήττα έφερε αφού η ομάδα δεν πείθει κανέναν ενώ τα όσα  επικαλείται η τεχνική ηγεσία δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη νευρικότητα αφού δεν είναι χαρακτηριστικό του DNA μας οι δικαιολογίες. Το σκηνικό είναι πρωτόγνωρο ακόμα και για τη διοίκηση Πετρίδη αφού πρώτη φορά καλείται να αντιμετωπίσει ένα προβληματικό σκηνικό τσο νωρίς.

Η χτεσινή μέρα αναλώθηκε σε συσκέψεις και επαφές μέσα από τις οποίες ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του επιχείρησαν να εντοπίσουν τα προβλήματα και να δουν κατά πόσο κάποια μπορούν να λυθούν άμεσα.

Η σκέψη και μόνο του πλήρους εκτροχιασμού σε περίπτωση ήττας από τον Απόλλωνα είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά όσο και αν κανείς δεν έχει την μαγική συνταγή.

Το θέμα των τραυματισμών είναι κάτι που απασχολεί εδώ και καιρό με τη διοίκηση να ακούει τα όσα ισχυρίζεται ο ιατρικό επιτελείο αλλά και οι γυμναστές, χωρίς όμως να μπορεί αποδώσει ευθύνες αφού το θέμα είναι δύσκολο και τα αίτια του χρονολογούνται.

Μια άλλη παράμετρος που δεν πρέπει να αγνοούμε είναι ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο να βρεθούμε στη σημερινή κατάσταση οπότε ίσως να τους είναι δύσκολο να λειτουργήσουν με τον καλύτερο και ορθότερο τρόπο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X