“Στο ΑΠΟΕΛ πάντα πρέπει να τρέχει κάτι”

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός σε κάθε ομάδα είναι κάτι δυναμικό. Στον ΑΠΟΕΛ είναι κάτι περισσότερο αφού οι παλινδρομήσεις των αρμοδιών σε συνδυασμό και με αποφάσεις που εκ πρώτης φαίνονται λανθασμένες, οδηγούν πυκνά – συχνά σε υπερβολικές προσθαφαιρέσεις παικτών και οχι μόνο.

Ο Πετεβίνος μίλησε σήμερα για αυτό και όχι μόνο. Ακολουθούν οι σχετικές δηλώσεις όπως έγιναν στο Σουπερ Σπορτ ΦΜ:

Ποια ήταν η διαφορά των δύο αγώνων, αυτού με την Σούντουβα και αυτού με την Φλόρα;

«Η αξιοποίηση των ευκαιριών ήταν η διαφορά των δύο αγώνων, αυτού με την Σούντουβα και αυτού με την Φλόρα. Επειδή είπα πριν λίγες μέρες βλέποντας την ομάδα βλέπω ότι είμαστε πιο έτοιμη, αυτό έχει να κάνει καθαρά με τον χρόνο. Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε την κάθε ώρα σε αυτή την περίοδο με ωφελιμότητα. Ο κάθε παίκτης γνωρίζει καλύτερα πως κινείται ο συμπαίκτης του, δένει η ομάδα και δείχνει ότι έχει προοπτική».

Μετά την 5αρα επί της Φλόρα μεγάλο το γιατί όσον φορά τον αποκλεισμό από την Σούντουβα…

«Υπάρχουν διάφορες απαντήσεις. Το γιατί το λέει κάποιος λόγω και των προηγούμενων χρόνων που προχωρούσαμε μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα συνέβαινε κάποια φορά και αυτή θα ήταν η πιο δυσάρεστη. Όλα όσα έγιναν και ήταν λανθασμένα για διάφορους λόγους ή λόγω του χρόνου κάποιοι δεν ήταν έτοιμοι, ή κάποιοι άλλοι ήταν εκτός έπαιξαν τον ρόλο τους. Εμείς δουλεύουμε, θέλουμε να δούμε την ομάδα να βελτιώνεται. Είναι ένα μικρό δείγμα αυτό που είδατε. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι υπερ μας αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε την εβδομάδα αλλά να έχουμε την απαίτηση να δούμε ένα καλύτερο ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό με την Φλόρα. Εμείς ξέρουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα μια εβδομάδα δουλειάς για να γίνουμε καλύτεροι. Όπως είπε και ο Εφραίμ τα δύσκολα θα ακολουθήσουν».

Για τον κόσμο και τα μηνύματα συμπαράστασης στον Ελληνικό λαό…

«Θα χαρακτήριζα αυτονόητα κάποια πράγματα. Ζήσαμε έντονες στιγμές στον τρόπο έκφρασης των οπαδών μας και γενικότερα η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ όταν υπάρχουν τέτοια τραγικά συμβάντα. Εγώ θέλω να σταθώ όχι μόνο στις ενέργειες αλλά στο ότι ο κόσμος έφτασε τις 10 χιλιάδες όχι μόνο για να έρθει να υποστηρίξει την ομάδα αλλά να κάνει μια… δήλωση συμπαράστασης προς την Ελλάδα και ήταν ευδιάκριτο αυτό. Το μαύρο χρώμα κυριάρχησε στις κερκίδες, τα μηνύματα είτε μέσω των πανό, είτε μέσω της μονόλεπτου σιγής, είτε μέσω του Εθνικού ύμνου αποτυπώνουν αυτά που έγιναν. Υποκρινόμαστε στο μεγαλείο της στιγμής, είμαστε περήφανοι αι ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας. Χθες κόψαμε 9.850 εισιτήρια και δεν το αναμέναμε μετά την απογοήτευση του αποκλεισμού από την Σούντουβα».

**«Αυτό που λέω είναι ότι εμείς σαν ομάδα παλεύουμε με τον χρόνο αυτή την στιγμή για να βελτιωθούμε. Ταυτόχρονα παλεύουμε με τον χρόνο όσον αφορά την ετοιμότητα κάποιων παικτών που θα προσθέσουν επιλογές και θα βελτιώσουν την ποιότητα. Στο ποδόσφαιρο η υπομονή είναι σημαντικό στοιχείο. Είναι δυστύχημα για τις κυπριακές ομάδες που παίζουν τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς την στιγμή που ενισχύονται, παίρνουν νέα πρόσωπα αλλά θέλουν χρόνο».

Για τα υπόλοιπα θέματα προγραμματισμού…

«Σε αυτό το κομμάτι παίζω κι εγώ έναν ρόλο άχαρο. Αν υπάρχει κάτι το οποίο μπορώ να αναφέρω, ότι είμαστε σε συζητήσεις που θα καταλήξουν άμεσα, είναι επισφαλές να γίνονται δηλώσεις. Πόσο μάλλον τώρα που δεν υπάρχει κάτι. Σαφώς και είναι ανοικτές οι κεραίες στο θέμα ενίσχυση, υπάρχει και η παράμετρος ότι από την στιγμή που το ΑΠΟΕΛ έχει παίκτες με εμπορική αξία που μπορεί να ενδιαφέρουν άλλες ομάδες, είναι πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να ενδιαφερθούν ομάδες. Δεν το λέω αυτό γιατί συμβαίνει κάτι απλά είναι ένα θέμα το οποίο συνεχώς υφίσταται».

Το ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί για άλλον έναν επιθετικό;

«Υπάρχουν κάποια αστάθμητοι παράγοντες και γι’ αυτό δεν μπορώ να πω ότι ναι το ΑΠΟΕΛ θα πάει για άλλο ένα επιθετικό. Όπως είναι το ρόστερ τώρα δεν υπάρχει θέμα , αύριο μπορεί να λέω άλλα».

Υπάρχει πρόταση για τον Ποτέ;

«Όχι δεν υπάρχει πρόταση από τον Ποτέ για να τον αγοράσει κάποια ομάδα».

Για τους τραυματίες…

«Ο Ντε Βινσέντι είναι στον κατάλογο, ανέβασε τους ρυθμούς. Και ο Καζού το ίδιο αλλά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό».

Για τους Ρέζα και Γκέντσογλου…

«Για τους δύο ποδοσφαιριστές, το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουν να προπονηθούν αρκετές φορές για να μπουν στην αγωνιστική φιλοσοφία. Ειδικά ο Γκέντσογλου εμπέδωσε καλύτερα αυτά που θέλει ο προπονητής γιατί μετρά περισσότερες μέρες. Όσον αφορά τον Ρέζα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, το θέμα είναι να μπει στο παιχνίδι της ομάδας».

Για τον Νσούε…

«Στο ΑΠΟΕΛ πάντα πρέπει να τρέχει κάτι. Τοποθετήθηκε ο προπονητής. Ο προπονητής έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές. Έκρινε ότι θα ήταν ποιο ωφέλιμο να εγγραφεί ο Μιλάνοφ και ο Βούρος που είναι πιο έτοιμοι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X