Σαββατοκύριακο σημαντικών αποφάσεων

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ενισχυθεί σε ουσιαστικό βαθμό για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε Κύπρο και Ευρώπη. Πρακτικά αυτό πρέπει να γίνει τις επόμενες πέντε μέρες μέσα από τις προσθήκες 2-3 παικτών αλλά και μιας τουλάχιστον αποδέσμευσης.

Με αυτά τα δεδομένα ο Δώνης καλείται μέσα στο Σαββατοκύριακο να πάρει τις τελικές του αποφάσεις αξιολογώντας όλα τα δεδομένα.

Όπως τόνισε και ο ίδιος η προτεραιότητα δεν αφορά την απόκτηση επιθετικού αλλά ενός ακραίου αμυντικού που θα δώσει λύσεις όταν ο Μιλάνοφ δεν μπορεί και ενός μεσοεπιθετικού.

Η αποχώρηση του Βάντερ θεωρείται από όλους δεδομένη και η μόνη περίπτωση να ανατραπεί το σκηνικό είναι αν ο Βραζιλιάνος πάθει ότι και πολλοί άλλοι παίκτες που ψάχνουν εναλλακτικές επιλογές. Δηλαδή να κρίνει τον ΑΠΟΕΛ ως ιδανική επιλογή τώρα που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League.

Κάπως έτσι έχει και το θέμα του 19χρονου Πέδρο Περέϊρα ο οποίος πλέον διαμηνύει ότι έρχεται στην ομάδα μας ενώ το θετικό είναι πως πρόκειται για παίκτη που δεν απαιτείται η αποδέσμευση άλλου προκειμένου να εγγραφεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X