Σχετικά με πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο Πετεβίνος εντόπισε ότι ο στόχος του πρωταθλήματος είναι μεγαλύτερος από αυτόν του κυπέλλου και ταυτόχρονα σχολίασε ότι κανένας παίκτης όταν μπαίνει στο γήπεδο δεν σκέφτεται οτιδήποτε άλλο από τη νίκη. Το όλο θέμα προκύπτει λόγω της διαχείρισης που πρέπει να γίνει από πλευράς Μπαλταζάρ αφού είναι γνωστή η δυσκολία του ΑΠΟΕΛ να ανταποκριθεί άψογα σε αγώνες όπως αυτούς που ακολουθούν.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Έχουμε την πλήρη προσήλωση σε αυτό το παιχνίδι και δεν σκεφτόμαστε τον Απόλλωνα όσο κι αν αυτό ακούγεται κάπως παράξενα. Τα δικά μας δεδομένα κάνουν το έργο μας πάρα πολύ δύσκολο όμως οφείλουμε να πάμε και να προσπαθήσουμε γιατί πιστεύουμε ότι αν παίξουμε όπως μπορούμε να παίξουμε τότε μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή».

Για το αν θα βρίσκεται το ματς με τον Απόλλων το μυαλό των παικτών: «Ο στόχος του πρωταθλήματος είναι μεγαλύτερος. Διαφωνώ στο ότι παίκτης που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να συμβιβάζει μέσα στο μυαλό του τον τρόπο απόδοσης του σε σχέση με ένα επόμενο παιχνίδι. Θεωρώ ότι μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να σκέφτεσαι κάτι άλλο πέραν από τη νίκη».

Αν το παιχνίδι της Κυριακής θα έχει την μεγαλύτερη προσέλευση στο φετινό πρωτάθλημα: «Αν δεν είναι αυτό τότε κάτι πάει πολύ λάθος. Το λέω από την άποψη της ελκυστικότητας και της σημαντικότητας. Η αγάπη για την ομάδα και η σημαντικότητα αυτού του παιχνιδιού θα πρέπει να επιβάλει του κάθε ενός την παρουσία του στο γήπεδο».

Για το αν απάντησε η ΚΟΠ στην επιστολή του ΑΠΟΕΛ: «Αυτό που μας ειπώθηκε είναι η πάγια της θέση. Θέλουν να συνεχίσουν το μέτρο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του Απόλλωνα πάνω σε αυτό το κομμάτι. Αν ο Απόλλωνας είναι υπέρ της απόσυρσης του μέτρου, να κάνουμε κοινό αίτημα στην ΚΟΠ. Αν είναι υπέρ της ταυτοποίησης ο Απόλλωνας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο Αναμένουμε από την ΑΕΚ και ειδικά από τον Απόλλωνα να μας δώσουν τις θέσεις τους».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Υπάρχουν κάποια παιδιά που πρέπει να αξιολογούνται καθημερινά. Και ο Γιώργος Εφραίμ που βρέθηκε χτες στην αποστολή, και ο Τόμι Ορ και ο Αλωνεύτης. Οι επιλογές που είχαμε υφίστανται και περιμένουμε αν θα έχουμε και κάποιες επιπλέον.»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X