Σε έναν ιδανικό κόσμο

Την στιγμή που διακόπηκε το παιχνίδι στην Τρίπολη ένιωσα έναν βαθύ αποτροπιασμό. Ένοιωσα αναγούλες σαν περνούσαν από το μυαλό μου οι πιθανές συνέπειες που θα υποστεί ο ΑΠΟΕΛ μας, που είναι υπότροπος, από τον αθλητικό δικαστή της ΟΥΕΦΑ. Τις επόμενες ώρες έκανα εμετό – έμαθα πως ξυλοκοπήθηκαν άγρια αδερφοί ΑΠΟΕΛίστες από ΑΠΟΕΛίστες!!. Σκέφτηκα πως έφτασε το τέλος.

Κάπως έτσι, όπως ένοιωσα εγώ ένοιωσε και το 99.9% των οπαδών της ομάδας μας.

Λίγες μέρες μετά ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ κάλεσε ανοιχτή συνεδρίαση.
Η ανοιχτή συνεδρίαση, για να υπενθυμίσω τους πρώην συνδεσμίτες αδερφούς που πριν 15-20 χρόνια άναβαν δέκα-δέκα τις φωτοβολίδες αλλά τώρα το παίζουν αγιότεροι από την Παναγία, είναι μια διαδικασία του Συνδέσμου στην οποία επιτρέπεται να παρευρεθούμε όλοι και όπου όλοι διακαιόμαστε να εκφέρουμε άποψη και όλοι έχουμε δικαίωμα ψήφου.

Παρευρέθηκα στην συνεδρίαση με σκοπό να ακούσω και μετά να τους την πω! Ήξερα ότι ήταν νέο δ.σ όμως δεν είχα ιδέα ποιοί το απάρτιζαν μιας και τον τελευταίο χρόνο, για διάφορους λόγους, απείχα. Όπως δεν ήξερα τι σκοπούς έχουν και ποιά η εμπλοκή τους στα αίσχη της Τρίπολης.

Ήταν πάρα πολλοί εκεί εκτός από εκείνους που έκαναν τα καφριλίκα. Εκείνο που είδα από το ΝΕΟ δ.σ του Συνδέσμου – πέραν του ότι ξέρω τους μισούς (και ότι είναι “ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ) – ήταν αφενός μια αυθεντική λύπη για το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν ούτε να αποτρέψουν ούτε να σταματήσουν τα αίσχη της Τρίπολης και αφετέρου μια θέληση να προτείνουν μέτρα για να μην ξανασυμβούν παρόμοια η τουλάχιστον να περιοριστούν στον δυνατότερο βαθμό στο μέλλον. Επίσης είδα σοβαρή πρόθεση για απομάκρυνση οποιονδήποτε πολιτικών κινημάτων η πρόσωπων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον ΑΠΟΕΛ.

Τα μέτρα που αποφασίστηκαν ομοφώνα ήταν.

– Απομόνωση όσων ζημιώνουν τον ΑΠΟΕΛ.
– Δημιουργία εθελοντικής ομάδας περιφρούρησης, αποτελούμενης από μέλη του Συνδέσμου, για προστασία των συμφερόντων του ΑΠΟΕΛ κατά την διάρκεια των αγώνων.
– Αυστηρό έλεγχο και ταυτοποίηση από τον Σύνδεσμο σε ποιά μέλη του θα παραχωρούνται εισιτήρια.
– Έκδοση ανακοίνωσης απολογίας για τα γεγονότα της Τρίπολης.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν μεταφέρθηκαν στο δ.σ της Εταιρείας και η απάντηση τους ήταν “Αποφασίσαμε για την Loyalty Card” “ Take it or leave it”. Άσχετο αν στην Τρίπολη ΟΛΑ τα εισιτήρια που εκ-δώθηκαν ήταν ονομαστικά και με ταυτότητα και άσχετο αν βάση του “Loyalty Card” το ταξίδι από την Λευκωσία στο Παφιακό Δευτέρα νύχτα τον Γενάρη με ξελαρύγγισμα μες τα νερά και τον χιονιά αξίζει λιγότερο από την αγορά ενός ζευγαριού φόρμες από το Orange Shop ένα ηλιόλουστο Σαββατιάτικο μεσημέρι.

Με απλά λόγια ένα νεοσύστατο νούσημο δ.σ του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα για πάταξη του φαινόμενου των κάφρων και των πολιτικών κερδοσκόπων στην κερκίδα μας άμεσα και η ανταπόκριση που έλαβαν ήταν η προσπάθεια ευνουχισμού τους.

————————————————————————————————–

Αυτοί που πιστεύετε ότι ο σύνδεσμος οργάνωσε τα επεισόδια στην Τρίπολη πλανάσθε πλάνην οικτράν.

Αυτοί που αμφισβητείτε το γεγονός ότι και ο σύνδεσμος, με τα καλά του και τα κακά του, πρόσφερε πάρα πολλά για να επιτευχθούν οι άθλοι της σύγχρονης ιστορίας μας είσαστε αχάριστοι και είμαι σίγουρος ότι κάπου πάνω στο timeline σας έχετε τουλάχιστον μια φωτογραφία η ένα video από coreo της νότιας.

Αυτοί που επιρρίπτετε ευθύνες στον σύνδεσμο για το ότι το διοικητικό του συμβούλιο δεν ήταν αρκετά οργανωμένο για να αποτρέψει η να σταματήσει το κακό, έχετε απόλυτο δίκαιο. Σταματήστε όμως τα λόγια και την κριτική και δράστε με πράξεις. Ελάτε κοντά στον σύνδεσμο και βοηθήστε αυτούς που νυχτοξημερώνονται να οργανωθούν σωστά και θα του ξαναδώσουμε την χαμένη του αίγλη.

Με έναν δυνατό σύνδεσμο που λειτουργεί με διαφάνεια (στα μέλη του), που μας εκφράζει όλους και που έχει πάνω από όλα τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορεί κάποιος να ρίξει φωτοβολίδα μέσα στο γήπεδο, δεν θα μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί τον ΑΠΟΕΛ για πολιτικούς λόγους, δεν θα μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί εμπορικά τον ΑΠΟΕΛ όπως ούτε και κάποιος θα μπορεί να καταχραστεί λεφτά από τα κοινά ταμεία είτε του συνδέσμου, είτε του σωματείου είτε της εταιρείας.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ είναι ανεξάρτητος-αυτόνομος και έτσι πρέπει να παραμείνει. Το καταστατικό του οφείλουμε να το τηρούμε με ευλάβεια γιατί εξασφαλίζει την δημοκρατικότητα των αποφάσεων μας και κατ επέκταση της λειτουργίας του συνδέσμου εν αντιθέσει με το ποδοσφαιρικό τμήμα της οικογένειας μας που τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί που κρατούν πολλά χρήματα/μετοχές.

Σε έναν ιδανικό κόσμο ο σύνδεσμος δεν ελέγχεται από την εταιρεία αλλά η εταιρεία από τον σύνδεσμο.

TAKE IT OR LEAVE IT???
IF WE GO DOWN YOU GO DOWN ΤΟΟ!.!

Υ.Γ Ελπίζω στην επόμενη μετοχική συνέλευση της εταιρείας να μην μας πουν ότι υπάρχει οικονομική τρύπα και ότι για αυτήν ευθύνεται ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Σημείωση: Αφορά ανάρτηση στο facebook από τον πρώην πρόεδρο του Παν.συ.φι, Χάρη Χατζηπαύλου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X