Σεμνά και με πάθος για τη νίκη

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να βάλει ένα τέλος σε ένα μεγάλο σερί αγώνων χωρίς νίκη μέσα στο ΓΣΠ και να επιβεβαιώσει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται νικώντας τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα μας χρειάζεται για αγωνιστικούς, βαθμολογικούς αλλά και οικονομικούς λόγους τη νίκη και για να την πάρει θα πρέπει να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης της. Ο Κετσπάγια προειδοποίησε χτες ότι θα δούμε ένα διαφορετικό Αστέρα από αυτόν που βολοδέρνει στη Super League.

Ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ. Τόσο ο Κετσπάγια όσο και ο Βεργέτης αναγνωρίζουν ότι η ομάδα μας έχει την ποιότητα να επιβληθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάτι που πρέπει να γίνει πράξη από το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Εκτιμάται ότι ο προπονητής του Αστέρα δεν μπλοφάρει όταν δηλώνει ότι θα παρατάξει την ομάδα του με αμυντικού προσανατολισμούς και πως θα προσπαθήσει να μας κάνει τη ζημιά με αντεπιθέσεις.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μας αλλά αυτό δεν πρέπει να οδηγήσει σε άναρχο παιχνίδι. Ο Κετσπάγια ανέδειξε και δημόσια την ανάγκη να παίξουν με μυαλό οι παίκτες αφού μόνο έτσι θα μπορέσουν να πετύχουν το στόχο τους. Και όπως είπε χαρακτηριστικά αρκεί και το 1-0 αφού τα μεγάλα σκορ στο Cyprus League δεν πρέπει να μας παρασύρουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X