Σημαντικό ότι πιστεύουμε

Τελείωσε πριν λίγο η δημοσιογραφική για το αυριανό παιχνίδι με τον Άγιαξ. Ο Ντόλ έδειξε να αντιλαμβάνεται τη δύναμη των Ολλανδών  αλλά τόνισε ότι είναι σημαντικό το ότι πιστεύουμε στον εαυτό μας και ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβούν τα πάντα. Δεν παράλειψε να αναφέρει ότι χρειάζεται και τύχη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι αλλαγές να περιμένουμε κόντρα σε μια ανώτερη ομάδα όπως είναι ο Άγιαξ;

«Έχουμε ακόμα μια μέρα για να προετοιμαστούμε. Όλοι γνωρίζουν πως ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτικός. Για μένα σημαντικό είναι ότι πιστεύουμε σε μας. Έπαιξαν μέχρι τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έδειξαν τι ομάδα είναι. Νίκησαν στη Μαδρίτη και στο Τορίνο. Για μένα είναι σημαντικό ότι είχαν μια βδομάδα για να προετοιμαστούμε. Στο ποδόσφαιρο, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είχαμε περισσότερη πίεση στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για το πως μπορεί να φτάσει στη νίκη:

«Είναι σημαντικό για μας να αμυνθούμε καλά. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι απαραίτητο να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Σκόραραν με συχνότητα και αν ανοιχτούμε μπορεί να δεχτούμε πολλά γκολ. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Όλοι μπορούν να απολαύσουν αυτά τα παιχνίδια. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, μπροστά από τον κόσμο μας. Πριν δύο βδομάδες ήμουν διακοπές και τώρα είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον Άγιαξ. Αφήστε μας ονειρευτούμε…»

Αν μια ισοπαλία θα είναι σαν νίκη:

«Γνωρίζουμε ότι πρέπει να έχουμε το τέλειο παιχνίδι. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Βλέποντας το πως δούλευαν οι ποδοσφαιριστές, όλες αυτές τις μέρες, είμαι αισιόδοξος. Έχουμε δύο αγώνες για να βρεθούμε στους ομίλους. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Και ο Άγιαξ δέχτηκε γκολ στα τελευταία παιχνίδια. Θα πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεσαι και τύχη».

Για τις πρώτες του μέρες στο ΑΠΟΕΛ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη κατάσταση στην οποία βρίσκομαι τώρα. Είμαστε στην Κύπρο. Δεν έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα εδώ. Βλέπω πως δουλεύουν και αξίζουν να ζουν τέτοιες εμπειρίες. Νιώθω καλά εδώ και περιμένουμε το παιχνίδι».

Αν μίλησε με τους ποδοσφαιριστές (Εφραίμ, Αλωνεύτης και Ντε Βινσέντι) που έπαιξαν και πριν 5 χρόνια κόντρα στον Άγιαξ και αν σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει:

«Δεν μίλησα μαζί τους. Άλλαξε εντελώς η ομάδα και δεν είναι αναγκαίο να γίνει κάτι τέτοιο. Για το ποιους θα χρησιμοποιήσω, θα μάθετε αύριο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!