Σήμερα αρχίζει το πρωτάθλημα;

Το καλύτερο φάρμακο μετά από κάθε ήττα είναι γνωστό και στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ είναι κάτι παραπάνω από ενδεδειγμένο. Μετά από ένα καθόλα προβληματικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η ομάδα μας χρειάζεται μια νίκη που θα στείλει το μήνυμα ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.

Δεν θυμόμαστε πότε κερδίσαμε για τελευταία φορά τον Απόλλωνα αλλά αυτό πρέπει να αποτελεί ακόμα ένα τεράστιο κίνητρο. Όχι για εμάς φυσικά αλλά για όλους στον Αρχάγγελο οι οποίοι καλούνται στα πολλά να δείξουν ότι πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Η κούραση και οι τραυματισμοί είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και της προσπάθειας των αρμοδίων να αναζητήσουν δικαιολογίες. Ξέρουν όμως ότι μια νέα απώλεια βαθμών θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση από κάθε άποψη.

Είναι για αυτό που ο αγώνας είναι ορόσημο για την μετέπειτα πορεία αφού θα γιγαντώσει ή θα επισκιάσει των πολλών ειδών προβλήματα που έχει ο ΑΠΟΕΛ.

Το πλάνο του Δώνη

Παρά τα προβλήματα η ομάδα μπορεί να φτάσει στο ζητούμενο. Για να τα καταφέρει απαιτείται υπέρβαση προκειμένου να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Ο αντίπαλος θα επιχειρήσει με διάφορους τρόπους να εκμεταλλευτεί την απουσία έτοιμου τερματοφύλακα και όχι μόνο.

Το πως θα λειτουργήσουν οι Μιλάνοφ, Αλεξάνδρου, Ρουέδα και Μερκής όπως και οι βοήθειες που θα έχουν θα κρίνει πολλά.

Ο προπονητής μας καλείται να βάλει τον Σόουζα στη φυσική του θέση. Όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και το ζητούμενο είναι να αρχίσει να το δείχνει παίζοντας εκεί που ξέρει.

Η καταπόνηση του Βινίσιους είναι επίσης καλός λόγος για να δούμε το δίδυμο Μοράις – Σόουζα ενώ πιο μπροστά τους θα πάρει θέση ο Ζαχίντ. Ο Εφραίμ δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό πλάνο οπότε το πιθανότερο είναι να δούμε τον Σαλάι στο δεξί άκρο με τον Αλωνεύτη να παραμένει στο αριστερό.

Τέλος ο Ποτέ έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης εκτός και ο ντε Καμάργκο έχει ξεπεράσει τόσο το πρόβλημα του και κριθεί απαραίτητο να επιστρέψει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!