Σήμερα το πρώτο μισό

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι δεδομένη αλλά σήμερα θα βρεθούμε πολύ κοντά σε αυτήν αν κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ. Όπως σωστά έχει τονιστεί  ακόμα και από τον τον επίσημο ΑΠΟΕΛ μέσω του ψεσινού καλέσματος η νίκη σήμερα είναι μισό πρωτάθλημα. Το άλλο μισό πρέπει να έρθει την Μεγάλη Πέμπτη στο Τσίρειο αλλά για αυτό θα ασχοληθούμε αργότερα.

Η ομάδα μας τσαλάκωσε την εικόνα της τρομερά αξιόπιστης ομάδας στους τελευταίους δύο αγώνες και σήμερα πρέπει να την αποκαταστήσει δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό και αυτός που καθορίζει τα πάντα.

Τα κίνητρα των παικτών του Κρίστιανσεν είναι ασύγκριτα μεγαλύτερα και σημαντικότερα από αυτά των αιώνια κομπλεξικών.

Λύσεις παρά τις απουσίες

Όπως λένε η ιστορία γράφεται από τους παρόντες οπότε το ζητούμενο είναι να έχουμε αρμονική λειτουργία των γραμμών έστω και αν θα απουσιάσουν σημαντικοί παίκτες. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό αφορά τον παίκτη που θα κληθεί να παίξει μαζί με τον Βαντερ στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Το αν θα επιχειρήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας με ενισχυμένο κεντρο ή με διάταξη 4-4-2 είναι μια άλλη σημαντική παράμετρος. Στο πρώτο ενδεχόμενο ο Μπερτόλιο θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Η επιστροφή του Μερκή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του πρέπει να θεωρείται δεδομένη οπότε μαζί με τον Ιωάννου πρέπει να έχουν καθοριστική συμβολή στο να διατηρηθεί το μηδέν παθητικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X