Στα δύσκολα μείναμε ενωμένοι

Ο Τραμετσάνι μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος αλλά και πετυχημένος. Ο Ιταλός με τα καλά και τα στραβά του οδήγησε μια ομάδα που προ μηνών έδειχνε καταδικασμένη σε αποτυχία, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ενός ακολουθεί ο τελικός κυπέλλου…

Ο Ιταλός είχε να πει διάφορα και σημαντικά μετά τον αγώνα..

“Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Είναι μια καλή μέρα για εμάς. Ξέρουμε πως όταν παίζουμε με τον Απόλλωνα είναι περισσότερο από ένα παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το τελειώσαμε σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Όλη τη σεζόν έδειξαν ότι είναι ένα ξεχωριστό γκρουπ. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες έδειξαν το πάθος τους και πόσο λατρεύουν αυτό που κάνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, συγχαρητήρια”.

Ποιά είναι τα συναισθήματά σας;

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα κοιτάζω αυτά που έγιναν εδώ και εφτά μήνες. Βλέπω πολλά καλά πράγματα που έκανα με τους παίκτες μου αλλά και τις κακές στιγμές. Στις κακές στιγμές μείναμε ενωμένοι. Μίλησα με τα παιδιά πριν τον αγώνα. Σήμερα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά ήταν απλά ένα παιχνίδι. Μερικές φορές ο κόσμος ξεχνάει. Κερδίσαμε γιατί το πιστεύαμε κάθε στιγμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία. Πίστεψαν σ’ εμένα και είμαι χαρούμενος που δίνω κάτι πίσω. Ο Πρόεδρος, ο Τέτι και όλοι οι άλλοι μου έδωσαν τα πάντα. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα που μπορώ να δώσω κάτι πίσω στο σύλλογο”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X