Στη winmasters στοιχηματίζουμε για τη Eurovision και λέμε κι ένα τραγούδι!

Η Eurovision πλησιάζει και οι απανταχού fans έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη Λισαβόνα, όπου θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός. Φώτα, μουσική, χορός δίνουν και παίρνουν στη σκηνή της Altice Arena που θα φιλοξενήσει τις 43 συμμετοχές από την Ευρώπη και όχι μόνο!

Όσοι είναι μυημένοι στις διαδικασίες ξέρουν ότι πριν από το μεγάλο τελικό στις 12 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν δύο ημιτελικοί στις 8 και 10 Μαΐου, που θα καθορίσουν και τους 37 φιναλίστ του διαγωνισμού. Αν είστε ανάμεσα σ’ αυτούς, σίγουρα θα έχετε μελετήσει καλά το υλικό που έχει αναρτηθεί από τις πυρετώδεις πρόβες και θα έχετε ήδη μια εικόνα των υποψηφιοτήτων.

Στη winmasters σας δίνουμε την ευκαιρία να «παίξετε» με τις προβλέψεις σας και να επιλέξετε την κατηγορία ή τις κατηγορίες στις οποίες το έχετε περισσότερο! Ποιος θα είναι ο νικητής της διοργάνωσης; Ποιοι θα βγουν πρώτοι στους ημιτελικούς, αλλά και από συγκεκριμένα γκρουπ χωρών; Ποιοι θα προκριθούν στον τελικό; Ποιοι δύο θα διεκδικήσουν την πρωτιά; Ποιοι θα φτάσουν στην τελική δεκάδα;

Αν ξέρετε τις απαντήσεις, τι περιμένετε; Μπείτε στην κατηγορία Ειδικά στην ιστοσελίδα  https://www.winmasters.com.cy/sports/ειδικά/eurovision και στοιχηματίστε!

Όροι και προϋποθέσεις στο www.winmasters.com.cy

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X