Στο επίκεντρο οι αστάθμητοι παράγοντες

Όταν την Τρίτη κάναμε αναφορά για το πλάνο αποδεσμεύσεων αναφέρθηκε πως  η όποια απόφαση θα παρθεί με βάση διάφορες παραμέτρους που σχετίζονται με την απόδοση και προοπτική του καθενός αλλά και από αστάθμητους παράγοντες όπως τραυματισμούς.

Πριν προλάβει να κάτσει η σκόνη  προέκυψαν οι πρώτοι αστάθμητοι παράγοντες που μάλλον επιβεβαιώνουν πόσο ρευστή είναι η κατάσταση. Οι τραυματισμοί των αμυντικών και κυρίως του Ρουέδα που θα μείνει εκτός δράσης το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θέτει ένα θέμα αναφορικά με την πληρότητα στο κέντρο της άμυνας.

Σε αυτό δεν παίζει ρόλο μόνο ο τραυματισμός του Ισπανού επιθετικού αλλά και το ότι και ο Ιωάννου ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Η πιο μεγάλη εικόνα είναι επίσης αυτή που θέλει τον 34χρονο Μερκή να μην πρέπει να σηκώσει το βάρος, οπότε υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Οι πολλές επιλογές στη μεσαία γραμμή ίσως να αποτελούν εναλλακτικές επιλογές με τον Μοράις για παράδειγμα να δίνει λύσεις και στο κέντρο της άμυνας αλλά δεν παύει να είναι λύση ανάγκης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X