Στο καμίνι για τη νίκη-πρόκριση

O ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις όλων και για να τα καταφέρει θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός αποτελεσματικός και με λειτουργικό πλάνο. Οι μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά σε συνδυασμό με τις ενδείξεις ότι η Ντούντελανζ ίσως να μην είναι ομαδούλα μας έβαλαν στην πρίζα και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Σε κάθε περίπτωση η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την απόδοση της ομάδας μας και είναι για αυτό που υπάρχει πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Το ζητούμενο δεν είναι απλά η πρόκριση αλλά αυτή να έρθει ουσιαστικά από τον πρώτο αγώνα.

Ο Μάριο Μπέιν έχει δει του Λουξεμβουργιανούς οπότε ξέρει τα συν και τα πλην τους ενώ προσπαθεί να βελτιώσει και τον ΑΠΟΕΛ. Η απαίτηση του για ποδόσφαιρο κατοχής με την μπάλα στο έδαφος είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει απλά να εφαρμοστεί αλλά να έρθει με τρόπο που να κάνει την ομάδα δημιουργική.

Υποψιαζόμαστε ότι απέναντι στη Ντούντελανζ θα χρειαστεί να βρεθεί ο τρόπος να διασπάσουμε μια διπλή ζώνη άμυνας. Είναι για αυτό που ο ρόλος των ακραίων μέσων και του οργανωτή θα είναι καθοριστικός.

Η λογική λέει ότι ο Μπέιν θα προτιμήσει τους έντεκα που άρχισαν στο φιλικό με τον Πανιώνιο, οπότε το δημιουργικό κομμάτι θα πέσει στα πόδια των Μπερτόλιο, Οάρ και Βάντερ,

Τέλος, ο περιορισμός των ατομικών λαθών είναι ένα άλλο ζήτημα και απαιτούμενο αφού μέσα από τα φιλικά παρατήθηκε προβληματική αμυντική λειτουργία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X