Στο προσκήνιο αυτοί που θα κοπούν

Πλησιάζει η μέρα αναχώρησης της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμάσίας οπότε η διοίκηση σε συνεργασία με τον Μπαλταζάρ θα πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά της ως προς το ποίοι θα κοπούν. Ο Πετεβίνος μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας .

Οι σχετικές δηλώσεις στο Σπορ ΦΜ:

Για την προετοιμασία στην Κύπρο και το πρώτο στάδιο: «Σήμερα είχαμε τις αιματολογικές, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από εργομετρικά. Έχουμε ενώπιον μας πολύ σημαντικούς στόχους. Οι διακοπές τελειώνουν καθώς σε ένα μήνα έχουμε αγώνα».

Για το θέμα του επιθετικού: «Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη κάπου. Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις. Κάποιες από τις συζητήσεις δεν τελεσφόρησαν. Όταν υπάρξει ο ποδοσφαιριστής που θα πληροί τα κριτήρια και θα υπογράψει θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το ποιος θα είναι που θα πλαισιώσει τους Ποτέ και Ντελατόρε».

Για τον Ούγκο Βιέϊρα: «Επαφές έγιναν με 5-6 παίκτες. Δεν θα απαντήσω για παίκτες που δεν είναι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ».

Για Καρλάο: «Τα δημοσιεύματα για τον Καρλάο ότι ήταν κλειστός είναι εδώ και δέκα μέρες που τα βλέπουμε, όμως στην ουσία δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ή κατάληξη. Ο Καρλάο είναι ανοικτό κεφάλαιο για τον ΑΠΟΕΛ. Αν τα βρούμε και με τις δυο πλευρές Τορίνο και Καρλάο, τότε ο ΑΠΟΕΛ θα το ανακοινώσει. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Οι Ιταλοί φαίνεται να μην βιάζονται. Χρειάζεται υπομονή, ευελπιστούμε τις επόμενες μέρες ότι θα έχουμε κατάληξη».

Για το ρόστερ και τις αποχωρήσεις: «Η απόφαση του προπονητή είναι ότι θα ανακοινώσει το σύνολο των παικτών που θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Πολωνία και θα είναι μειωμένο σε σχέση με τον αριθμό που έχουμε τώρα. Κάποιοι θα κοπούν από την αποστολή . Δεν θέλει να έχει υπεράριθμία στην ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο προπονητής καθώς θέλει να δουλέψει εξειδικευμένα. Περιμένουμε τη λίστα που θα μας δώσει μέχρι το Σάββατο-Κυριακή».

Για τον Ρουέδα: «Ο Αντωνίου και ο Ρουέδα αναμένουμε να δούμε αν θα μείνουν Κύπρο ή αν θα παν Πολωνία για να συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης. Είναι παίκτες που είναι εκτός αγωνιστικού προγράμματος λόγω τραυματισμών».

Για τον Κούσουλο: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν αναφέρθηκε καν στο όνομα Κούσουλος. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό το όνομα. Ότι γίνει μες την Κύπρο φταίει το ΑΠΟΕΛ. Δεν έχω να πω κάτι άλλο επί τούτου».

Για τον Παρασκευά: «Έχει έρθει από εχθές ο Αντρέας στις προπονήσεις. Έχουμε κάνει μια συζήτηση για το ενδεχόμενο δανεισμού του για να παίρνει λεπτά συμμετοχής γιατί τον πιστεύουμε για το μέλλον».

Για τον Χριστοφόρου: «Ο Κύπρος Χριστοφόρου δεν είναι στις προπονήσεις, έχει ενημερωθεί ότι δεν θα είναι στα πλάνα. Πρέπει να βρει ομάδα. Δεν ξέρω το καθεστώς που θα γίνει αυτό γιατί έχει συμβόλαιο άλλα δυο χρόνια».

Για τον κόσμο και τα διαρκείας: «Για τα 92% είμαστε στα διαρκείας τύπου Legend. Μέχρι τώρα είμαστε στις 4.000 εισιτήρια και προχωρούμε. Περιμένουμε να λήξει η ημερομηνία ανανέωσης των διαρκείας στις 4 Ιουλίου. Είναι αριθμοί που πάντα υφίστανται στον ΑΠΟΕΛ. Γύρω στο 75-80% είναι το ποσοστό ανανέωσης κάθε χρόνο. Υπάρχουν και αυτοί που «σπρώχνονται» από τις μεταγραφές και την εικόνα της ομάδας».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος δεν έρχεται γήπεδο σε κάποια ματς: «Το πρόβλημα είναι βαθύ και διαχρονικό. Το ποσοστό που δεν υπερβαίνει το 60% το γήπεδο με μέσο όρο 8.000 κόσμο στο γήπεδο δεν συμβαίνει είναι κάτι που μας προβληματίζει. Αντιμετωπίζουμε θέμα προσέλευσης του κόσμου στο γήπεδο. Δεν είναι μόνο η ποιότητα που δίνεις, είναι οι τιμές, οι χώροι στάθμευσης, η βία, οι ώρες των αγώνων και των ημερών. Να πάρουμε παραδείγματα όπως της Αγγλίας που το πρόγραμμα είναι γνωστό από την αρχή. Πρέπει να το εξετάσουμε στην προσέγγιση του φιλάθλου».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν δεύτερος στα εισιτήρια: «Ήταν μια χρονιά με ιδιαιτερότητες. Είχαμε 3 κεκλεισμένων και 2 με κλειστό στο Νότιο πέταλο και τον αγώνα που παίξαμε με τη Δόξα στο Μακάρειο λόγω της επανασποράς στο ΓΣΠ. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Με το Legend ο ΑΠΟΕΛ έχει βοηθήσει αρκετά για να έρθει ο κόσμος πίσω στο γήπεδο».

Για το ποιος θα κατάκτησει το Μουντιάλ: «Εγώ πάντα την Βραζιλία συμπαθούσα πιο πολύ και έχει το υλικό που μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο αφού είναι και ο πολυνίκης του θεσμού».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X