Στο στόχαστρο και ο Τέτι

Μπορεί η άποψη των περισσοτέρων να είναι ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ διαθέτει ρόστερ κατά πολύ καλύτερο του περσινού αλλά αυτό δεν φαίνεται να αφήνει τον Τέτι μακρία από την κριτική. Η επιλογή Τραμετσάνι αλλά και αρκετών παικτών ήταν δικές του γεγονός που οδήγησε τον Τάκη Αντωνίου να σχολιάσει ότι το μισό ρόστερ είναι κάτι παραπάνω από βραδυκίνητο.

Ο πρώην παίκτης μας σε δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά…

«Θα υπάρχει ιδική επιτροπή που θα αποφασίσει, προφανώς, για τον επόμενο προπονητή και ελπίζω ο Τέτι ας κάνει μια καλή επιλογή αυτή τη στιγμή . Το κεφάλαιο Τέτι θα πρέπει α συζητηθεί, πρέπει να καταλάβει που ήρθε φέτος ο κύριος Τέτι. Λαφράνς αργός, Σάβιτς αργός, Μάτις αργός, Ζοαζίνιο αργός, Χαλένιους αργός και Πάβλοβιτς αργός. Γίνεται να μην βρήκε παίκτες γρήγορους να φέρει. Έχουν ποιότητα, αλλά είναι αργοί. Χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν μπορείς να προχωρήσεις. Όταν η ραχοκοκαλιά της ομάδας σου που χρησιμοποιεί, είναι όλοι αργοί».

Για να είμαστε δίκαιοι φυσικά αυτό που πιθανό να μην γνωρίζει ο Αντωνίου είναι ότι κάποιοι παίκτες επιβλήθηκαν από τη διοίκηση οπότε το ποιος αποφασίζει είναι πιο σύνθετο ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση οι παθογένειες του ΑΠΟΕΛ γιγαντώνονται κατά καιρούς με τρόπο που μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ικανή να αποτρέψει την έκρηξη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X