Ο συγκλονιστικός Βούρος

Στο Τσίρειο είδαμε γιατί όλοι κρέμονταν από τον Βούρο και κατά πόσο θα προλάβαινε να αγωνιστεί.

Ο Ελλαδίτης αμυντικός ήταν συγκλονιστικός. Ανίκητος σε κάθε φάση και η ψυχή της ομάδας που αρνήθηκε να παραδοθεί όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Το λέμε γιατί βρέθηκε κοντά στην έξοδο προ μηνών.

Μετά τον αγώνα έκανε λεβέντικες δηλώσεις…

“Δείξαμε τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Στο τέλος αν παίρναμε καλύτερες αποφάσεις το σκορ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Σε τέτοιου είδους ματς ότι οδηγίες και να πάρεις αν δεν έχεις την ποιότητα και την προσωπικότητα θα πάει χαμένο. Η ομάδα μας δείχνει ότι έχει την στόφα του πρωταθλητή. Η φανέλα είναι αρκετά βαριά. Πάντα δείχνουμε ότι βρίσκουμε το τρόπο να πάρουμε αυτό που θέλουμε κι΄αυτό που μας αξίζει. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Όταν κερδίζεις τον συνδιεκδικητή σου έχεις ψυχολογία. Πάντα ο σκοπός είναι να κερδίζεις όταν φοράς την φανέλα του ΑΠΟΕΛ”

“Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρότητα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Να δείξουμε την ποιότητα μας”

Για την δική του απόδοση: “Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια όμως δεν μπορώ να κρίνω εγώ τον εαυτό μου. Υπάρχουν προπονητές, είστε εσείς… Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X