Συνειδητοποιημένοι για σκορ πρόκρισης

Αναμονή τέλος για τους απανταχού οπαδούς μας αφού το ΑΠΟΕΛ ρίχνεται σήμερα στην μάχη των προκριματικών του Champions League έχοντας και φέτος σαν στόχο ένα μακρύ ταξίδι. Το πρώτο εμπόδιο είναι σχεδόν άγνωστο για εμάς αλλά δεν πρέπει να αποδειχτεί έτσι για τους παίκτες.

Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας κρίθηκε από τον Μπαλταζάρ ως ένας δύσκολος αντίπαλος αφού μέσα από την αξιολόγηση του φάνηκε πως είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα.

Η Σούντουβα θεωρείται επίσης σαφώς πιο έτοιμη από το ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που οι παικτές θα πρέπει να εφαρμόσουν κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή.

Αυτό σε συνδυασμό με την ατομική ποιότητα των παικτών μας πρέπει να αποδειχτεί καθοριστικός παράγοντας προκειμένου να θέσουμε βάσεις πρόκρισης από τον αποψινό αγώνα.

Το ιδανικό σενάριο είναι να φύγουμε νικητές από ένα γήπεδο που το μόνο που δεν θυμίζει είναι καυτή έδρα. Αυτό δεν πρέπει να επιφέρει χαλάρωση…

Ο Μπαλταζάρ θεωρεί ότι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι οπότε δεν θα θεωρηθεί έκπληξη αν δούμε τον Ντε Βινσέτι βασικό έστω και για ένα ημίχρονο.

Το ερωτηματικό Ποτέ ή Ντελατόρε έχει απαντηθεί από τον προπονητή μας και σε λίγες ώρες το πλάνο θα αποκαλυφθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!