Τα ανοικτά μέτωπα και οι προτεραιότητες

Το μεταγραφικό πλάνο έχει καθοριστεί με τη λογική των προτεραιοτήτων όσων αφορά τις θέσεις που θέλει μεγαλύτερη και αμεσότερη ενίσχυση η ομάδα αλλά και το γεγονός ότι από τα μέσα Ιουλίου ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Ο Πετεβίνος μίλησε για αυτό και διάφορα άλλα στο Σούπερ Σπορτ ΦΜ:

Για την πρώτη μεταγραφή του Καζού…

«Οι Βραζιλιάνοι είναι λίγο δυσκίνητοι σε αυτά τα πράγματα και ήταν και η πλευρά της Σάντος στην μέση που είναι μια μεγάλη ομάδα. Χρειάστηκε χρόνος για να διεκπεραιωθεί η συμφωνία δανεισμού. Τον περιμένουμε τις πρώτες μέρες Ιουνίου για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία»

Για τα δίκτυα της ομάδας στην αγορά της Βραζιλίας…

«Ο πρόεδρος πήγε εκεί και προέκυψαν συμφωνίες με την Παραναένσε και την Σάντος. Οι Βραζιλιάνοι στο ΑΠΟΕΛ είναι η δεύτερη Εθνικότητα μετά τους Έλληνες. Είναι η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου και υπάρχουν περιπτώσεις που το ΑΠΟΕΛ κοιτάζει και οι ομάδες εκεί επιδιώκουν να συνεργάζονται με την ομάδα μας. Προσδοκούμε αφού υπάρχει ανταπόκριση θα μπορέσει η ομάδα μας να επωφεληθεί από αυτή την παράμετρο καθώς ξέρουν οι Βραζιλιάνοι ότι μέσω ΑΠΟΕΛ οι ποδοσφαιριστές μπορούν να προβληθούν μέσω των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων»

Για την προοπτική του Καζού…

«Ο Καζού είναι στα 23 του χρόνια και έχει συμμετοχές με την Βραζιλία U20 και ήταν φιναλίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο νέων. Έχει προοπτική και γι’ αυτό ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες από την Ευρώπη. Θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης».

Για τις επόμενες κινήσεις, πότε να αναμένονται;

«Το ΑΠΟΕΛ αναμένεται να αρχίσει προετοιμασία 11 Ιουνίου. Στις 10-11 Ιουλίου είναι ο α΄ προκριματικός και ανά εβδομάδα θα πρέπει να αγωνιζόμαστε. Επίσης όσοι έχουν κοιτάξει τους πιθανούς αντιπάλους η δυναμικότητα των ομάδων έχει έρθει έναν γύρο πιο πίσω. Οι αδύνατοι του β΄ προκριματικού ήταν οι αδύνατες του γ΄ προκριματικού. Αρχίσουν ουσιαστικά τα δύσκολα από τον β΄ προκριματικό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε μια ομάδα έτοιμη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στον β΄ και τον γ΄ προκριματικό. Είναι διάφορα τα ανοικτά μέτωπα και η προσπάθεια των ανθρώπων του προγραμματισμού είναι να προκύψουν συμφωνίες με παίκτες για θέσεις που έχουν τεθεί σαν προτεραιότητες».

Για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς…

«Δουλεύουμε για τα διαρκείας, έχουμε πρόθεση να αρχίσουμε πιο νωρίς την διάθεση. Η μεγάλη καινοτομία έχει γίνει από πέρσι με την κάρτα διαρκείας Legend και όπως την έχει μπορεί να δει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις και θα διατηρηθεί και φέτος αυτή η κάρτα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X