Τα απαγορευμένα αμυντικά κενά

Ένα θέμα που λογικά απασχολεί τον Δώνη και τους υπόλοιπους στον Αρχάγγελο είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Πρόκειται για κάτι που σχολιάστηκε και μετά τον αγώνα στο Τσίρειο με τον προπονητή μας να δηλώνει ότι δεν μπορεί να δεχόμαστε εύκολα γκολ στα ντέρμπι.

Το θέμα όμως είναι γενικότερο και δεν περιορίζεται μόνο στα ντέρμπι αφού ο ΑΠΟΕΛ δέχεται εύκολα γκολ και στους αγώνες με τις λεγόμενες μικρές ομάδες. Τελευταίο και πιο καλό  παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο έφτασε ο Εθνικός Άχνας στο γκολ του.

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές κάποιες από τις οποίες μπορούν να θεωρηθούν και καλές. Οι τραυματισμοί και όχι μόνο αναγκάζουν τον Δώνη σχεδόν σε κάθε αγώνα να παρατάσσει νέα αμυντική τετράδα,  γεγονός που δημιουργεί θέματα στην ευρύτερη αμυντική λειτουργία.

Η επιστροφή του Καρλάο πλησιάζει και λογικά πρέπει να θεωρηθεί καταλυτική στην προσπάθεια να βελτιωθούμε έστω και αν είναι ερωτηματικό πόσο έγραψε πάνω του η αποχή.

Σε κάθε περίπτωση η βελτίωση είναι επιβεβλημένη και θα πρέπει να έρθει μέσα από ομαδική προσπάθεια.

Όταν για παράδειγμα ο Νσούε δηλώνει πως πρέπει να δουλέψει περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!