Τα δύο πρόσωπα του ΑΠΟΕΛ

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος ήταν περίεργη και χωρίζεται σε δυο διαφορετικές περιόδους όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας. Στο πρώτο μισό η άμυνα ήταν αυτή που έφερε βαθμούς ενώ από τον Δεκέμβριο και μετά υπήρξε πλήρης αντιστροφή.

Ο Πετεβίνος μίλησε σήμερα για αυτό και όχι μόνο…

«Σπαταλήσαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερο προβάδισμα. Θεωρώ ότι για ακόμη μια φορά παίξαμε ορθόδοξα και καταφέραμε στο τέλος με αυτή την τροπή που πήραν τα πράγματα να πάρουμε μια σημαντική νίκη».

Για την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στις πρώτες 26 αγωνιστικές: «Ο ΑΠΟΕΛ ήταν μια ομάδα που μέχρι και τον Δεκέμβριο είχε μια διαφορετική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Δεν ήμασταν τόσο ουσιαστικοί μπροστά και ταυτόχρονα είχαμε μια σταθερότητα στα μετόπισθεν. Από τον Δεκέμβριο και μετά ο ΑΠΟΕΛ είναι εντελώς διαφορετικός. Έχει αλλάξει πάρα πολλά πρόσωπα στην αμυντική του λειτουργία και ταυτόχρονα έχει μείνει σταθερά στα πρόσωπα της μεσοεπιθετικής γραμμής».

Για τα πλέι οφ: «Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα ακολουθήσει τώρα. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι πολύ ψηλότερου βαθμού δυσκολίας. Η κάθε η ομάδα έχει τις καλές της και τις κακές της στιγμές. Εμείς βλέπουμε τη γενική εικόνα».

Για τον Σόουζα: «Νομίζω ότι αυτό θα το μάθουμε το Σάββατο. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι η υπομονή».

Για τα εισιτήρια του ντέρμπι: «Θα έχουμε 2200 εισιτήρια στη διάθεση μας. Θεωρούμε ότι θα εξαντληθούν».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X