Τα γνωστά σοβαρά προβλήματα

Η ομάδα μας μπορεί να σκέφτεται πλέον τους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος μετά το 0-3 αλλά και πως θα αντιμετωπίσει τα εδώ και μήνες άλυτα αμυντικά της προβλήματα. Σε έναν ακόμα αγώνα το σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αμυντικής μας λειτουργίας και ιδιαίτερα αυτής του πρώτου ημιχρόνου.

Οι τέσσερις κλασικές ευκαιρίες της Νέας Σαλαμίνας προήλθαν από ολιγωρία και λανθασμένες κινήσεις της μεοσοαμυντικής μας γραμμής και το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ ήταν καθαρά θέμα τύχης.

Ο Δώνης είδε τον Πολιάκοφ να μην μπορεί να ανταποκριθεί ως αριστερό μπακ και ήταν για αυτό που στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου τον μετακίνησε στο κέντρο της άμυνας. Τα προβλήματα όμως συνεχίστηκαν και ήταν για αυτό που την “πλήρωσε” o Σόουζα που έμεινε στα αποδυτήρια..

Η βελτίωση δεν ήρθε ούτε αυτή τη φορά και είναι για αυτό που όλοι περιμένουν πλέον αν δουν πως θα ανταποκριθεί η ομάδα στον αγώνα με την Αεκ.

Οι δηλώσεις του Δώνη:

“Είναι σημαντικό ότι πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό που έχει ενδιαφέρον μετά τη νίκη είναι ότι όταν αποφασίζω να κάνω πολλές αλλαγές στην εντεκάδα, να βλέπω τους ποδοσφαιριστές μου να έχουν διάθεση και να υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Σε αυτό οι παίκτες μου τα καταφέρανε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σοβαρά αμυντικά προβλήματα και η Σαλαμίνα έκανε 3-4 πολύ μεγάλες φάσεις παρότι εμείς είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο το βελτιώσαμε αυτό και κύλησε έχοντας εμείς τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το τέλος. Κρατάμε το αποτέλεσμα, με αυτό είμαστε πολύ κοντά στα ημιτελικά. Ο Σάββας κάνει εξαιρετική δουλειά και του εύχομαι να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να παραμείνουν στην κατηγορία”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X