Τα λάθη πληρώνονται

Με αφορμή και πρόσφατες δηλώσεις του Πετεβίνου μέσα από τις οποίες προσπαθούσε να αναδείξει τη δυσκολία της μεταγραφικής περιόδου λόγω και των αποδεσμεύσεων που θα έχουν κόστος, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι τα λάθη πληρώνονται. Η πραγματικότητα αυτή πρέπει να γίνει αποδεκτή το συντομότερο δυνατό από τη διοίκηση ή και τον προπονητή αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Η τελευταία μεταγραφική περίοδος αντί να παίξει καταλυτικό ρόλο για να βελτιωθεί ο ΑΠΟΕΛ, έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Η επιλογή παικτών όπως οι Λεάλ, Τσόκο, Κοτίνα και Πιατκσόφσκι όπως επίσης η μη προσθήκη αριστερού μπακ έκανε την ομάδα μας τρωτή σε πολλούς και σημαντικούς τομείς.

Για να διορθωθεί η κατάσταση θα πρέπει να αποχωρήσουν παίκτες πριν τη λήξη των συμβολαίων του κάτι που προϋποθέτει αποζημιώσεις . Ανεξαρτήτως των οικονομικών δεδομένων της εταιρείας ΑΠΟΕΛ πρέπει να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι από τους πολλούς υποψήφιους για αποχώρηση θα αποτελέσουν το συντομότερο δυνατό παρελθόν.

Αυτό μάλιστα μπορεί να θεωρηθεί το εύκολο κομμάτι γιατί η πραγματική δυσκολία θα είναι να βρεθούν οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, αλλά αυτό είναι ένα άλλο τεράστιο κεφάλαιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X