Τα μακριά έγιναν κοντά

Με την καταληκτική ημερομηνία της 5ης Ιουλίου να πλησιάζει, οι αρμόδιοι είναι αναγκασμένοι να κάνουν τις προθέσεις τους πράξεις όσον αφορά τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την Σούντουβα.

Μέχρι σήμερα γίνονταν σκέψεις οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις διέρρεαν και προς τα έξω προκειμένου αξιολογηθούν και αντιδράσεις. Ήταν αυτό που οδήγησε και στη χτεσινή επίσημη τοποθέτηση μέσω facebook ότι ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση από τον προπονητή και τη διοίκηση Πετρίδη.

Βασικά οι αντιδράσεις αρκετών οπαδών στο ενδεχόμενο μη εγγραφής ή παραχώρησης του Βούρου ήταν έντονες σε κάποιες περιπτώσεις.

Το δεδομένο είναι ότι σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση μεταξύ διοίκησης, προπονητή και διευθυντή ποδοσφαίρου. Σε αυτήν πέραν της επίσημης ενημέρωσης για τα όσα έγιναν στην Πολωνία, θα συζητηθεί και το ποιοι θα κοπούν.

Όπως έχουμε αναφέρει πρόκειται για παίκτες που θα κοπούν ενόψει Σούντουβα χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Κάθε περίπτωση όμως είναι ξεχωριστή αφού ο Άλεξ Κωντσταντίνου για παράδειγμα θα μείνει εκτός και δεν μπορεί να αγχώνεται για την παραμονή κάτι όμως που δεν ισχύει για τον Πολιάκοφ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X