Τα συν και πλην της τελικής πρόβας

Κανείς δεν ανέμενε να δει την ομάδα μας να φορτσάρει οπότε ο δείκτης των προσδοκιών και απαιτήσεων είναι προσαρμοσμένος στην εποχικότητα και όλες τις άλλες αγωνιστικές ιδιαιτερότητες του ΑΠΟΕΛ. Παρόλα αυτά αν λάβουμε υπόψη τις παθογένειες της ομάδας μας μπορούν να γίνουν κάποιες παρατηρήσεις που αφορούν τα θετικά κατά αρνητικά που προκύπτουν..

Τα συν

  1. Ο Μπέιν δεν φαίνεται ότι επιχειρεί να αλλάξει πολλά πράγματα όσον αφορά το αγωνιστικό στυλ και φιλοσοφία της ομάδας που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που ο βασικός κορμός της εντεκάδας είναι ο περσινός είναι φυσικό να έχουμε δει και με τον Πανιώνιο με ομάδα που κρατά αρκετά την μπάλα και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να δημιουργήσει προϋποθέσεις για το γκολ.
  2. Ο Ντε Καμάργκο σκόραρε σε ακόμα ένα φιλικό και επιβεβαιώσει ότι θα κάνει ότι περνά από τα χέρι του για να κάνει δύσκολη τη ζωή του Ποτέ. Ο Βραζιλιάνος στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και έχει προβάδισμα αφού η διάταξη με έναν επιθετικό είναι δεδομένη.

Τα πλην

  1. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας έχει σοβαρά αρρυθμίες οι οποίες παρουσιάστηκαν και με τον Πανιώνιο ο οποίος και λόγω απουσιών δεν είχε να επιδείξει ιδιαίτερες επιθετικές αρετές. Ο Αρτυματάς το παλεύει και είναι φιλότιμος αλλά δεν πρέπει να του φορτώσουμε το βάρος της τεράστιας εξάρτησης που έχουμε για πρόκριση σε ομίλους.
  2. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο ΑΠΟΕΛ έχει πρόβλημα στο οργανωτικό κομμάτι αφού η κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ανούσια. Ο Μπερτόλιο είχε «νεκρά» διαστήματα  ενώ ο Οάρ δεν πήρε πρωτοβουλίες έτσι ο Ντε Καμάργκο ήταν ακίνδυνος αφού δεν τροφοδοτήθηκε.
  3. Οι νεοφερμένοι που αγωνίστηκαν αρκετά ή πιο λίγο αναλόγως του βαθμού ετοιμότητας τους έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμα χρόνο για να προσαρμοστούν και να έχουν ουσιαστική συνεισφορά. Ο Φαρίας για παράδειγμα που αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο έδειξε να δυσκολεύεται ιδιαίτερα.

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Μιλάνοφ (80′ Χριστοφόρου), Μερκής, Αρτυματάς, Λάγο, Βάντερ (71′ Εμπεσίλιο), Μοράις (71′ Φαρίας), Βινίσιους, Ορ, Μπερτόλιο, Ντε Καμάργκο (71′ Ποτέ).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X