Τελειωμένος εδώ και καιρό

Οι δυο λόγοι που ο Ντολ είναι μέχρι και σήμερα προπονητής του ΑΠΟΕΛ είναι αυτοί που καθημερινά κάνουν το έργο του πιο δύσκολο και οδηγούν την ομάδα σε έναν κατήφορο που προκαλεί εσωτερικές τριβές.

Ο πρώτος αφορά την αποζημίωση που πρέπει να του καταβληθεί και αυτή όπως αρκετές άλλες που δόθηκαν σε αποτυχημένες επιλογές της διοίκησης ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο δεύτερος λόγος είναι η νευρικότητα της διοίκησης να επιλέξει τον αντικαταστάτη του. Νευρικότητα απόλυτα δικαιολογημένη η οποία προκύπτει από αλλεπάλληλες προσλήψεις προπονητών και απολύσεων τους σε χρόνο ρεκόρ.

Στη συνείδηση των διοικούντων αλλά και αρκετών οπαδών μας ο Ντολ είναι τελειωμένος εδώ και καιρό αλλά οι λόγοι που προαναφέραμε τον διατηρούν στον αναπνευστήρα. Ο ΑΠΟΕΛ αδυνατεί να κάνει ακόμα και τα βασικά και ο μόνος λόγος που διατηρείται εντός στόχων είναι το βάρος της φανέλας και οι εξάρσεις κάποιων παικτών.

Είναι ψευδαίσθηση να νομίζουν οι διοικούντες ότι η επίσημη επιστράτευση του Χατζηλούκα θα λύσει το πρόβλημα. Συνεπώς όσο δύσκολη απόφαση και αν είναι η καταβολή της αποζημίωσης ή και εξεύρεση άλλου προπονητή θα πρέπει να γίνει το συντομότερο.

Εννοείται πως όσα συμβαίνουν αγγίζουν και με το παραπάνω τον Τέτι που υποτίθεται ότι έχει καθοριστικό ρόλο στα όσα συμβαίνουν στον Αρχάγγελο αλλά και στις κορυφαίες αποφάσεις που σχετίζονται με προσλήψεις και απολύσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X