Τέθηκε πολύ ψηλά ο πήχης;

Η πρώτη και ίσως επιφανειακή αξιολόγηση της κλήρωσης των ομίλων του Europa League δημιούργησε όχι απλά προσδοκίες αλλά ακόμα και την απαίτηση ορισμένων για κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Όλοι αναγνωρίζουν τη διαφορά επιπέδου της Σεβίλλης και ταυτόχρονα αξιολογούν ως υποδεέστερη την Ντούντελανζ και επιπέδου μας την Καραμπάχ, την οποία όμως πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον εντός έδρας.

Είναι γεγονός ότι η κλήρωση κρίνεται ως καλή αφού δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Η σειρά των αγώνων είναι επίσης ευνοϊκή αλλά οι αστάθμητοι παράγοντες είναι πολλοί.

Το σίγουρο είναι ότι πέραν του πρεστίζ ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη μια καλή πορεία και για οικονομικούς λόγους. Το φετινό άνοιγμα που έγινε στο οικονομικό προκειμένου να μπούμε σε ομίλους ήταν τέτοιο που προϋποθέτει να υπάρξουν ακόμα περισσότερα έσοδα μέσω της πορείας στο Europa League.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες θα τεστάρουν τις αντοχές τους σε όλα τα επίπεδα με τη διαχείριση του ρόστερ να είναι όπως πάντα καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X