Θα αναγεννηθεί και πάλι;

Η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις πλησιάζει και ο Μπαλταζάρ καλείται να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη από τις εφτά νίκες που ενδεχομένως μας οδηγήσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η προσπάθεια του προπονητής μας περιστρέφεται πλέον στη βελτίωση συγκεκριμένων αγωνιστικών πτυχών και ενας βασικός λόγος της αγωνιστικής καθίζησης των τελευταίων μηνών αφορά την απόδοση του Εμπεσίλιο.

Ο Ολλανδός που αποτέλεσε μέχρι και τον Ιανουάριο έναν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του ΑΠΟΕΛ, από τότε ακολουθεί μια πτωτική πορεία. Και επειδή πρόκειται για μια από τις 2-3 πιο σημαντικές μονάδες της ομάδας, το πρόβλημα στην καλή μεσοεπιθετική λειτουργία είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Η αφύσικες; μεταπτώσεις στην απόδοση του Εμπεσίλιο δεν είναι κάτι νέο. Η διοίκηση και όσο δήθεν ασκούν εποπτικό ρόλο (Τόζα Σάμπουριτς) γνωρίζουν πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Το ζητούμενο πλέον είναι να δούμε εκ νέου μια αναγέννηση του Εμπεσίλιο έτσι ώστε να μπορέσει να βοηθήσει με τον τρόπο που μας έχει συνηθίσει στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής χρονιάς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X