Θα γίνουμε κουραστικοί

Ο ΑΠΟΕΛ απολαμβάνει από χτες το +3 το οποίο ίσως να ήρθε και κάπως απρόσμενα με τον τρόπο που έχασε τους βαθμούς της νίκης η Αεκ στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Τα όσα είδαμε να συμβαίνουν στην πρώτη αγωνιστική είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρεί κάτι ως δεδομένο. Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα για την ομάδα μας η οποία φημίζεται για την τάση της να χαλαρώνει όταν κρίνει ότι τα δεδομένα έχουν διαμορφωθεί υπέρ της.

Η ομάδα μας πήρε το ζητούμενο στους τελευταίους δυο αγώνες αλλά η αγωνιστική φιλοσοφία έδωσε τροφή για σχόλια. Η αμυντικογενής τακτική προκειμένου να διατηρήσουμε το υπέρ μας σκορ είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει αλλά ο Κετσπάγια κάνει ότι κρίνει ορθότερο για να έρθει το αποτέλεσμα και στο τέλος της ημέρας το πρωτάθλημα.

Η ρεαλιστική προσέγγιση λέει ότι το σερί νικών κάποτε θα τελειώσει και έχει σημασία όταν συμβεί αυτό να αντιδράσουμε σωστά. Ο αγώνας με την Ομόνοια είναι πλέον ο πιο καθοριστικός μέχρι τον επόμενο. Το ποδοσφαιρικό παράρτημα έχει σαν στόχο να χάσουμε το πρωτάθλημα και μετά οτιδήποτε άλλο. Το απέδειξαν και χτες όταν πανηγύρισαν το γκολ της Αεκ όσο και τα δικά τους.

H παραμονή στην κορυφή και όχι μόνο περνά μέσα από τη συνεχή προσπάθεια και συγκέντρωση στο στόχο οπότε παίκτες και τεχνική ηγεσία καλούνται να δείξουν αντοχές και χαρακτήρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X