Θα κρίνουν πολλά ή τίποτα

Το σερί νικών της ομάδας μας δημιούργησε τέτοια βαθμολογικά δεδομένα που οι αντίπαλοι μας αντιδρούν με νευρικότητα με τη σκέψη και μόνο ότι θα επαναληφθεί ότι και τα πέντε προηγούμενα χρόνια. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο +2 από τον πιο επικίνδυνο του αντίπαλο που δεν είναι άλλος από τον Απόλλωνα.

Οι συγκυρίες είναι τέτοιες όπου οι επόμενοι δυο αγώνες θα είναι με την ομάδα του Κίρζη με πρώτο τον εξ αναβολής αυριανό στο ΓΣΠ.

Το πως και γιατί δεν έχουμε κερδίσει τον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια δεν έχει σημασία. Αυτό που μετρά είναι να βρούμε τον τρόπο να φτάσουμε στο ζητούμενο στους αγώνες που ακολουθούν.

Οι αγώνες θεωρούνται σημαντικοί και ίσως αποδειχτούν καθοριστικοί αν μια εκ των δυο ομάδων καταφέρει να τους κερδίσει. Ιδιαίτερα αν αυτή είναι ο ΑΠΟΕΛ θα μιλάμε για ένα προβάδισμα που θα έχουμε καθήκον να μην ανατραπεί στη συνέχεια.

Ακόμα και μια συγκομιδή 4 βαθμών θα κριθεί ως πολύ καλή, οπότε ο Δώνης και οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να εδραιωθούμε στην κορυφή.

Ο προπονητής μας θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει λύσεις ανάγκης στην άμυνα αλλά ακόμα και με αυτά τα δεδομένα μπορούμε να κερδίσουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X