Θα μας βάλει δύσκολα η Αεκ

Ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων αναβαίνει αφού η Αεκ είναι μια πολύ πιο ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα παρά η Ομόνοια, οπότε ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος για να φτάσει στο ζητούμενο. Ο Πετεβίνος σχολιάσε σήμερα το επικείμενο αγώνα καθώς και το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Βάντερμαν και Λάγο.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Θέλαμε να πάμε στο Αμμόχωστος για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα και να βάλουμε βάσεις πρόκρισης και το κάναμε αυτό. Σε ένα μεγάλο διάστημα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν κινδυνέψαμε παρά μόνο σε ένα 20λεπτο. Το πιο σημαντικό είναι πως στο rotation είδαμε φρέσκα πόδια και την ομάδα μας να κάνει αυτό που πρέπει. Αυτό είναι και το ζητούμενο στο rotation. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα παίξει το δικό του ρόλο»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, και όπως είπα και πριν από την έναρξη των play off, το κάθε παιχνίδι είναι στο 50-50. Από εκεί και πέρα καλείσε να δείξεις στον αγωνιστικό χώρο πως μπορείς να πάρεις τη νίκη. Στόχος μας η νίκη και από τη στιγμή που είμαστε στην πρώτη θέση όσο συνεχίζουμε με νίκες δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Βέβαια παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα με στόχους. Περιμένουμε να δούμε μια ομάδα που θα μας βάλει δύσκολα, όμως με την παρουσία μας θέλουμε να πάρουμε το ζητούμενο»

Για τους Αλωνεύτη και Ντελατόρε: «Ξεκινώ από τον Ντελατόρε και όπως είπα ξανά το κλειδί είναι η υπομονή. Ο Ντελατόρε ήταν ένας ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά του έψαχνε ο ΑΠΟΕΛ, και προσφέρει. Για τον Αλωνεύτη έχουμε πει πολλές φορές και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Στο παιχνίδι όμως με τη Σαλαμίνα ο Τόμι Ορ ήταν εξαιρετικός σε μια άγνωστη θέση γι’ αυτόν. Ο Πραξιτέλης Βούρος βοήθησε, ο Ντε Καμάργκο έφθασε τα 16 τέρματα φέτος, ο Ιωάννου επανήλθε. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι αρκετά καλό που μας αφήνει ικανοποιημένους με την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Μακρής αποκόμισε μια κάκωση πρώτου βαθμού και δεν θα υπολογίζεται με την ΑΕΚ και τη Νέα Σαλαμίνα. Από εκεί και πέρα τρεις ποδοσφαιριστές αποτελούν ενδεχόμενο επιλογής γιατί είναι θέμα του Γιώργου Δώνη. Είναι ο Λάγο, ο Βάτερμαν και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Δεν μπορώ να δώσω ακριβές απάντηση για τον Βάτερμαν που είναι το πιο ελκυστικό ερώτημα, όμως χρειάζεται υπομονή»

Για τον κόσμο και την προπώληση: «Δεν είναι καλά τα μηνύματα από την προπώληση, όμως συνήθως σήμερα και αύριο κινούνται τα εισιτήρια. Πρέπει να κάνω και πάλι κάλεσμα γιατί μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ο ΑΠΟΕΛ είναι στην πρώτη θέση και θα τολμήσω να πω πως ο κόσμος έχει την υποχρέωση να βρεθεί δίπλα στην ομάδα»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X