Θεωρεί ότι θα είναι πολύ δύσκολο

O Κρίστιανσεν μίλησε στα μέσα ενημέρωσης ενόψει του αυριανού αγώνα και εξέφρασε την άποψη ότι παρά τις καιρικές συνθήκες η ομάδα μας θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Ίσως αυτό που έδειξε να τον απασχολεί περισσότερο είναι ο πλαστικός χλοοτάπητας αλλά και η απόδοση της ομάδας.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του

Ποιά η γνώμη σας για το παιχνίδι και για τις καιρικές συνθήκες;
“Η διαφορά θερμοκρασίας είναι σίγουρα ένα μικρό πρόβλημα αλλά το μεγάλο μου θέμα είναι το πως θα παίξουμε αύριο. Κάναμε προπόνηση χθες στο γήπεδο, είναι λίγο κρύο αλλα πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αν κερδίσουμε μπορούμε να κλείσουμε τον όμιλο σε καλή θέση. Θα είναι πολύ δύσκολο με το τεχνητό γρασίδι και με έναν αντίπαλο που δεν έχει χάσει στην έδρα του εδώ και 11 παιχνίδια αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε”.

Πόσο τον απασχολεί η κατάσταση του τεχνητού γρασιδιού:
“Παίξαμε και με την YB σε τεχνητό γρασίδι, δεν είναι κάτι στο οποίο είμαστε συνηθισμένοι, η μπάλα συμπεριφέρεται διαφορετικά. Αλλά είναι 90 λεπτά, πρέπει να τρέξουμε σε αυτό και να προσαρμοστούμε σε αυτό”.

Σε ερώτηση για το αποτέλεσμα που είχε εκεί ο Ολυμπιακός:
“Πάντα προσπαθούμε για τη νίκη, δεν πάμε ποτέ για την ισοπαλία. Θα δούμε στο τέλος του αγώνα αν θα μας εξυπηρετήσει μια ενδεχόμενη ισοπαλία. Φυσικά με 11 συνεχόμενους αγώνες αήττητη εδώ, κάθε προπονητής θέλει να γίνει εκείνος που θα την κερδίσει”.

Αν ξεχωρίζει κάποιο παίκτη:
“Η Αστάνα έχει μια πολύ καλή ομάδα, το έδειξε στο πρώτο ματς όπου δυσκολευτήκαμε να τους κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο παίκτη, έχουν αρκετούς με καλή ποιότητα. Πάντα οι επιθετικοί είναι οι πιο επικίνδυνοι και αυτοί που πρέπει να προσέχεις”.

Τι άλλαξε στην ομάδα ως νέος προπονητής;
«Σκέφτομαι την Αστάνα και δουλεύουμε να την αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα. Αυτό που αλλάξαμε όταν ανέλαβα ήταν κάποια στοιχεία στην τεχνική και την ανάπτυξη. Θέλαμε να τα κάνουμε καλύτερα. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν το τελευταίο και θέλουμε να πετύχουμε Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω στους ποδοσφαιριστές κάθε φορά».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!