Θεωρητικά είναι καλή εξέλιξη

Οι Εφραίμ και Ντε Βινσέτι κρίθηκαν έτοιμοι από τον Τραμετσάνι για να συμπεριληφθούν στην αποστολή ενόψει του σημερινού αγώνα με την Αλκή. Αν και αυτό θεωρητικά σηματοδοτεί την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, υπάρχουν και ερωτηματικά αφού πρόκειται για δυο παίκτες που η συχνότητα των τραυματισμών τους είναι τέτοια που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Εννοείται πως αν κάποτε βρεθούν στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας θα δώσουν ποιοτικές λύσεις αλλά αυτό δεν φαίνεται να μπορεί να συμβεί άμεσα.

Ο αγώνας στη Λάρνακα κρύβει παγίδες αφού όλοι πλέον θεωρούν ότι υπό προϋποθέσεις μπορούν να έχουν βαθμολογικό κέρδος απέναντι στο φετινό ΑΠΟΕΛ. Για να αλλάξει αυτή η αντίληψη η ομάδα μας θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει ο αγώνας και ο σημερινός πρέπει να λειτουργήσει ως η αρχή για ένα σερί.

Μόνο με συνεχόμενες νίκες θα μπορέσει να αλλάξει το κλίμα και να δημιουργηθεί η δυναμική που δεν υπάρχει. Είναι όμως και η απόσταση από την κορυφή που πρέπει να καλυφθεί και όχι να μεγαλώσει αφού σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα εκτροχιαστούμε πλήρως.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!