Θερίζουν σε βαθμό που στοιχίζει

Η είδηση ότι ο τραυματισμός του Καρλάο είναι πολύ σοβαρότερος από ότι νόμισαν όλοι την επόμενη της μεγάλης νίκης επί της Ανόρθωσης, έφερε νέα σύννεφα πάνω από τον Αρχάγγελο. Ο ΑΠΟΕΛ υποφέρει πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά με τραυματισμούς παικτών οι οποίοι είναι τόσοι και τέτοιου που αλλοιώνουν το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Θερίζουν σε τόσο μεγάλο βαθμό που αν αυτό συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα και κυρίως ανταγωνιστή μας θα έβγαινε πολύ σύντομα εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Βάντερμαν, Μιλάνοφ, Βινίσιους, Ρουέδα ανήκουν στην κατηγορία παικτών όπου τέθηκαν νοκ άουτ για μήνες και που η απουσία τους αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την καλή αμυντική λειτουργία. Σε αυτούς προσθέθηκε σήμερα και ο Καρλάο. Πρέπει να διευκρινιστεί ότι πρόκειται για τραυματισμούς που προήλθαν από χτυπήματα.

Μπερτόλιο, Ορ, Εμπεσίλιο και Εφραίμ είναι το άλλο γκρουπ των μέσων που βασανίζονται ή πέρασαν μια σειρά από μυικούς τραυματισμούς. Ήταν τόσοι και τέτοιοι που και πάλι έγραψαν αρνητικά πάνω στην ομάδα. Πιο χαρακτηριστική και ανησυχητική η περίπτωση του Εφραίμ που ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε φέτος. 

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει το πρωτάθλημα με αυτά τα δεδομένα;

Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί εύκολα και πρακτικά θα φανεί στην πορεία. Το σίγουρο είναι ότι ο βαθμός δυσκολίας γίνεται ακόμα πιο μεγάλος όπως επίσης και η πρόκληση για όλους στον Αρχάγγελο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X