Θρύλε παίξε γερά

Η μέρα που περιμέναμε έφτασε. Κάθε αγώνας με αντίπαλο τον αιώνιο που εξακολουθεί να είναι τέτοιος παρά την κατάντια του είναι η καλύτερη αφορμή για να επιβεβαιώνουμε την ανωτερότητα μας και να τους διατηρήσουμε κλεισμένους μέσα στα ερμάρκα. Εδώ και μέρες αναφέρουμε πως αν τους υποτιμήσουμε θα γίνουμε ρεζίλι οπότε αναμένουμε ότι θα δούμε έναν σοβαρό και αποφασισμένο ΑΠΟΕΛ.

Οι δυο ομάδες έχασαν πολλούς βαθμούς μέχρι σήμερα και παρόλο που αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη για τους ψυχοπαθείς για την ομάδα μας είναι ένα θέμα που προκάλεσε τριγμούς. Η νέα αρχή που επιχειρήθηκε με επιτυχία στον αγώνα με την Πάφο πρέπει να έχει συνέχεια οπότε σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος.

Ο Δώνης μπορεί να υπολογίζει για το αρχικό σχήμα τον Λάγο γεγονός που θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής εντεκάδας. Ο Εφραίμ είναι στην αποστολή και το κατά πόσο θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί σε λίγες ώρες.

Το αγωνιστικό πλάνο πρέπει να είναι τέτοιο που να επιτρέψει να εκμεταλλευτούμε τα αμυντικά κενά του αντιπάλου και παράλληλα να περιορίσει την προσπάθεια τους να γίνουν απειλητικοί στην κόντρα.

Τέλος οι οπαδοί μας που θα είναι στη νότια και όχι μόνο αναμένουν να δουν τους παίκτες μας να λειτουργούν για ένα 90 λεπτό με το απαιτούμενο πάθος. Αυτό που δεν είχαν στα δυο προηγούμενα ντέρμπι με Ανόρθωση και Αεκ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!