Τι έγινε από το 30 ως το 45;

Οι εκτιμήσεις όσων ασχολούνται με το στοίχημα επιβεβαιώθηκαν. Ο Κουτσοκούμνης μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook ανακοίνωσε ότι ήρθε κόκκινος φάκελος για τον αγώνα Άρης – ΑΠΟΕΛ. Από το βράδυ της Κυριακής έγινε ξεκάθαρο ότι κάτι πήγαινε στραβά με το που η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-1.

Αμέσως μετά οι περισσότερες στοιχηματικές απέσυραν τον αγώνα από τα κουπόνια τους λόγω περίεργης και έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από το 30ο λεπτό μέχρι και το 45ο υπήρξε έντονο έως και αφύσικο ποντάρισμα υπέρ του ΑΠΟΕΛ (να σκοράρει πριν το ημίχρονο).

Όταν λοιπόν ο αρχηγός του Άρη (Θεοφίλου) έκανε το λάθος που οδήγησε στο γκολ, οι εκτιμήσεις των insiders (κατά την UEFA) επιβεβαιώθηκαν.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον αφού αν καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι οι αρμόδιοι θα καταλήξουν εκεί που όλοι υποψιάζονται.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ ήδη έχει τονιστεί στον πρόεδρο της ΚΟΠ ότι θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να προστατεύονται οι ομάδες που ενώ θεωρητικά εμπλέκονται στο φάκελο δεν έχουν οποιαδήποτε ευθύνη ή ανάμειξη αφού η πιθανή τράμπα έγινε μονομερώς. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!