Τι γινεται ο SS;

Πρώτος φιλοξενούμενος της στήλης μας και ο κύριος της φωτογραφία, η μεταγραφή που έγινε το 2015, o 32χρονος σε λίγες μέρες, ο μέσος από το Σαράγεβο, o playmaker της εθνικής Βοσνίας, ο παίκτης που κλείσαμε για 3 χρόνια, Semir Stilic.

Στον ΑΠΟΕΛ πήρε αρκετές ευκαιρίες και έπαιξε συνολικά 1625 λεπτά. Πέτυχε 4 γκολ, 3 στο πρωτάθλημα και 1 στην Ευρώπη, ενώ έδωσε και 2 ασίστς. Με απλά λόγια, δεν είναι κάποιος που λυπηθήκαμε που έφυγε.

Ο πρώην παίκτης μας όταν έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στην ομάδα που ήταν πριν, δηλαδή στη Wisła Kraków. Εκεί έπαιξε 7 φορές βασικός και 7 ως αλλαγή. Την επόμενη χρονιά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου και πήγε μεταγραφή στα μέσα της σεζόν στη Wisła Płock. Εκεί είχε μια γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές και 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Την επόμενη χρησιμοποιήθηκε πάλι λίγο (4 βασικός, και 8 αλλαγή) και 1 βαθμό πάνω από την διαβάθμιση στην 14η θέση. Φέτος αγωνίζεται στην FK Željezničar Sarajevo στην Βοσνία. Η ομάδα του σε 7 αγώνες πρωταθλήματος είναι πρώτη και αήττητη αλλά αυτός αγωνίστηκε 6 μόλις λεπτά.

Συνοπτικά, έσβησε ποδοσφαιρικά. Η αξία του στο transfermarkt.com έπεσα από το 1.5 εκ όταν ήταν στο ΑΠΟΕΛ στις 200 χιλ.

Δείτε κάποιες από τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του από τότε που έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X