Τι να πει και αυτός

Ο Τραμεντσάνι είναι ο τελευταίος που φταίει για το κατάντημα που βλέπουμε, οπότε ότι και αν πει ο Ιταλός πρέπει να κρίνεται με κατανόηση και υπομονή. Ο Ιταλός εντόπισε πάντως στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ότι δεν κάναμε ευκαιρία της προκοπής.

Τόσο έχει μικρύνει ο ΑΠΟΕΛ.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Προφανώς δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στο καλύτερο μας σημείο δεχθήκαμε το γκολ. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα και θα το κάνουμε από αύριο”.

Παίξαμε πολύ με μακρινές μπαλιές, κάτι που δεν μου άρεσε αφού έχουμε παίκτες όπως ο Ζαχιντ, Νατέλ και Αλωνεύτης που μπορούν να παίξουν με την μπάλα στο έδαφος.

Αν θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση…
«Δεν είναι στην επίθεση το πρόβλημα. Όταν μπαίνουμε στην περιοχή θα πρέπει να έχουμε 3-4 ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν έγινε. Το πρόβλημα δεν είναι ο επιθετικός. Κάναμε πολλά λάθη και θα πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τον Τάμαρι…
«Έκανε μόνο μια προπόνηση μαζί με την ομάδα. Είναι καλύτερα και από αύριο είναι με την ομάδα. Θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση της ομάδας που δεν ήταν καθόλου καλή…
«Πάντα προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Δεν είναι εύκολο, έχουμε πολλούς νέους παίκτες, υπάρχει και η πίεση, όμως προσπαθούμε. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οι προπονήσεις και η σκληρή δουλειά. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε ομάδα. Όταν υπάρχει η ψυχολογία, δεν υπάρχει πρόβλημα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!