Τίποτα για Εφραίμ

Τελείωσε η δημοσιογραφική διάσκεψη και ο Τραμεζάνι δήλωσε ξανά περήφανος για τους παίκτες του δικαιολογημένα αφού έπαιξαν καλύτερα από την Ενπ. Ιδιαίτερα καλά λόγια είπε και για τον Ντε Βινσέντι. Σε ερώτηση για τον Εφραίμ δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι πρέπει να δεχόμαστε την πίεση. Σε αυτή την ομάδα όποιος και να έρθει πρέπει να είναι ένας δυνατός χαρακτήρας. Δείξαμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε ότι μπορεί να συμβεί, το έχουμε αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Δεν έχω πίεση, προσπαθώ να βρίσκω την ισορροπία μέσα στην ομάδα, να βρίσκω τους τρόπους για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικά με τον Ντε Βινσέντι
«Είμαι θυμωμένος με τον Τόμας, γιατί είναι ένας απίστευτος παίκτης! Έχει μπροστά του 4-5 χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο. Είναι απίστευτη η ποιότητα του. Είναι απόλαυση να είμαι προπονητής του. Θα τον βοηθήσω με κάθε τρόπο. Ξέρω τι πέρασε και πέρσι και το πρόβλημα που είχε. Θέλω να τον οδηγήσω στην κορυφή, γιατί του αξίζει για όσα πέρασε και για το πώς δείχνει σε κάθε στιγμή ότι είναι συνδεδεμένος με αυτό τον σύλλογο. Τον αγαπάω και θα τον βοηθάω σε κάθε στιγμή».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!