Το 4-1-4-1 και τα ερωτηματικά του

H εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον ΑΠΟΕΛ ο Κρίστιανσεν θεωρείται λίγο πολύ δεδομένη αφού η μόνη αλλαγή σε σχέση και με τον εντός έδρας αγώνας με την Κοπεγχάγη θα είναι ο Ορλάντι. Αυτό που πρέπει απομένει να απαντηθεί είναι πως αυτοί οι έντεκα θα επιχειρήσουν να εξασφαλίσουν σκορ που θα αφήνει ανοικτή την πρόκριση στον επαναληπτικό.

Ουσιαστικό το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο ο προπονητής μας θα προτιμήσει τη διάταξη 4-1-4-1 ή αν θα θα προτιμήσει να δώσει ουσιαστικότερες βοήθειες στον Μοράις δίνοντας σχετικές οδηγίες στον Βινίσιους.

Ο Κρίστιανσεν προσπαθεί από την πρώτη μέρα που ήρθε να εμπεδώσει στους παίκτες την αγωνιστική του φιλοσοφία η οποία μεταφράζεται στη συγκεκριμένη διάταξη. Στην πράξη η προσπάθεια αυτή φαίνεται να αντιμετωπίζει δυσκολίες αφού αν και οι παίκτες θέλουν να εφαρμόσουν όσα ζητά ο Δανός, στην πράξη δυσκολεύονται.

Η πρωταθλήτρια Δανίας είναι μια ομάδα που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την κάθετη ανάπτυξη με τον Τόμας Ντελανέι να παίζει καθοριστικό ρόλο. Στα πολλά ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει την κατοχή που θα έχει η Κοπεγχάγη ανούσια, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Βάντερμαν. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει σωστή κάλυψη των χώρων και είναι για αυτό που γίνεται λόγος στο κατά πόσο αρκεί ο Μοράις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X