Το αφήγημα της κούρασης

Όλο και πιο συχνά τις τελευταίες εβδομάδες ακούμε από τους αρμόδιους να επικαλούνται την κούραση των παικτών προκειμένου να δικαιολογήσουν την αδυναμία της ομάδας να κάνει ακόμα και τα βασικά. Ο Ουζουνίδης μάλιστα κλήθηκε μετά τον αγώνα να σχολιάσει το όλο θέμα.

Ο προπονητής μας προειδοποίησε ότι δεν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο άμεσα, θέτοντας με αυτό τον τρόπο τις δικές του προσδοκίες και απαιτήσεις.

Αξιολογώντας πάντως σε ατομικό επίπεδο την παράμετρο κούρασης και έχοντας ως κριτήριο τα λεπτά συμμετοχής θα λέγαμε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να θεωρηθεί μια κουρασμένη ομάδα.

Ασφαλώς και οι εντάσεις στους αγώνες του Europa League δεν μπορούν α συγκριθούν με αυτές στην Κύπρο αλλά και πάλι ποιοι παίκτες μας είναι καταβεβλημένοι;

Σε αυτή την κατηγορία μπορεί να συμπεριληφθούν μόνο τρείς. Αναφερόμαστε στους Μερκή, Μιχαήλοβιτς και Ιωάννου των οποίων τα λεπτά συμμετοχής κρίνονται ως ιδιαίτερα ψηλά. Η κούραση του τελευταίου βγάζει μάτια πλέον και είναι για αυτό που ήταν αχρείαστο το 90λεπτο στον επαναληπτικό με τη Βασιλεία…

Κατά τα άλλα ο χρόνος συμμετοχής παικτών όπως οι Άλεφ, Εφραίμ, Ντε Βινσέτι, Σάβιτς, Βιντιγκαλ, Χαλένιους, Πάβλοβιτς δεν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιος που να δικαιολογεί κόπωση.

Τώρα αν υπάρχει θέμα προβληματικής φυσικής κατάστασης απόρροια και της συχνής αλλαγή προπονητών η οποία αντανακλά και στη νωθρή εικόνα που βλέπουμε εδώ και μήνες είναι μια πτυχή που σαφώς επηρεάζει αλλά δύσκολα θα γίνει παραδεχτή από τους φούρπους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X