Το απαγορευτικό και το πλάνο

Η νέα αναμέτρηση με τον Απόλλωνα είναι ενώπιων μας και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να ορθώσει και πάλι το ανάστημα του για να φύγει από το Τσίρειο με βαθμολογικό κέρδος. Βασικά η ομάδα μας απαγορεύεται να χάσει αφού σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα του Κίρζη θα γίνει το ακλόνητο φαβορί.

Το πως θα φτάσουμε στο ζητούμενο είναι κάτι που έχει αναλυθεί αρκετά τις τελευταίες μέρες και προφανώς απασχόλησε έντονα όλους στον Αρχάγγελο. Απέναντι στην πιο καλά δουλεμένη ομάδα του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι, εφαρμόζοντας το αντίδοτο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά είναι αυτό που θέλει την ομάδα του Αυγουστή να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και αποτελεσματική όταν βρίσκει ανοικτούς χώρους. Η ικανότητα της στο λεγόμενο transition game και η ανάπτυξη από το δεξιά πτέρυγα είναι τα στοιχεία που καλούνται να περιορίσουν οι παίκτες του Δώνη.

Οι παίκτες που θα επιλέξει ο Δώνης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να εφαρμοστεί ένα λειτουργικό πλάνο. Ο Πολιάκοφ φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Μερκή ενώ πιο έτοιμος θεωρείται και ο Φαρίας αφού ο Σόουζα έχασε προπονήσεις.

Ερωτηματικό υπάρχει και για τη στελέχωση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σε λίγο θα ξέρουμε αν θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα ο Σάλαι και να βασανίζεται στα δύο άκρα ή αν θα προτιμηθεί ένας εκ των Αλωνεύτη ή Όρ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X