Το αριστερό άκρο και ο Σιέρινταν

Όπως και στον προηγούμενο αγώνα με την Ομόνοια έτσι και στον επικείμενο ο Κετσπάγια πρέπει να αποφασίσει πως θα διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή αμυντική λειτουργία της ομάδας η οποία θα βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Ο προπονητής μας προ μηνός επέλεξε τον Καρλάο να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε βασικός στη συγκεκριμένη θεση και όπως αποδείχτηκε μεσα από τους αγώνες που ακολούθησαν ήταν μια σωστή κίνηση.

Το ζητούμενο ενόψει του νέου αγώνα με το παράρτημα είναι η εξουδετέρωση του Σιέρινταν και το που θα αγωνιστεί ο συγκεκριμένος παίκτης θα κρίνει και το ποιοι θα αποτελέσουν την αμυντική μας τετράδα.

Ουσιαστικά ο Κετσπάγια πρέπει να αποφασίσει ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο με τους Καρλάο, Αλεξάνδρου και Μιλάνοφ να είναι οι τρεις επιλογές. Αν προτιμηθεί ο Βούλγαρος σημαίνει ότι θα δούμε τον Σέρτζιο στο δεξό άκρο και τον Καρλάο στη φυσική του θέση διπλα από τον Μερκή.

Ο Νεκτάριος που ήταν βασικός με τον Απόλλωνα είναι η εναλλακτική επιλογή και ουσιαστικά η τελική απόφαση θα βασιστεί και από την εκτίμηση του Κετσπάγια για το πως θα καταρτιστεί η εντεκάδα του αντιπάλου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X