Το άσχημο τέλος και οι διαρροές

Η επόμενη μέρα της απώλειας του κυπέλλου δεν είναι ασυνήθιστη. Τα όσα είχαν προηγηθεί έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να δούμε τους παίκτες να μην μπορούν να κάνουν τα απαιτούμενα.

Οι διαρροές από πλευράς διοίκησης και προπονητή πριν τον αγώνα δημιούργησαν ένα κακό κλίμα στον Αρχάγγελο που πλέον έχει διοχετευθεί και στον κόσμο.

Ο Πετεβίνος σχολιάσε σήμερα αυτά προσπαθώντας παράλληλα να κερδίσει χρόνο προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις σήμερα με τον Τραμετσάνι…

«Κάθε επόμενη μέρα μιας ήττας ούτε χαρούμενη είναι ούτε μπορώ να πω ότι είναι εύκολη να τη διαχειριστείς, πόσο μάλλον όταν χάνεις ένα τρόπαιο. Χτες χάσαμε ένα τρόπαιο, το το οποίο δεν αποδείξαμε μέσα στον αγωνιστικό ότι πήγαμε για να το κερδίσουμε. Πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΑΕΛ.

Πρέπει να δούμε το τι κάναμε εμείς λάθος, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο να μην δούμε μέσα στο γήπεδο το καλύτερο που μπορούσαμε να βγάλουμε. Στο 90λεπτο αυτό που συνέβηκε είναι το εξής. Η ΑΕΛ δεν φημίζεται για τις επιθετικές τις αρετές, αλλά φημίζεται για την πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία, τα καλά στημένα και η δύναμη.

Δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και από εκεί και πέρα καλεστήκαμε να δημιουργήσουμε παιχνίδι. Όσο και να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ πιο απαιτητικοί όσο αφορά στην κατοχή, όμως την ίδια ώρα χτυπούσαμε πάνω στο αμυντικό τείχος της ΑΕΛ. Η ΑΕΛ προσπάθησε να κερδίσει χρόνο με κάθε τρόπο και αυτό το διαχειριστήκαμε με πολλή νευρικότητα. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε δεύτερο γκολ από δικό μας λάθος πρέπει να μεμφόμαστε τον εαυτό μας.

Ολοκληρώσαμε τη χρονιά ως πρωταθλητές, αλλά δυστυχώς την ίδια ώρα κλείνουμε τη χρονιά με ένα άσχημο τρόπο στο τι θα αφήσουμε στον κόσμο μας το καλοκαίρι. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι στο ποδόσφαιρο πάντα αφήνεις την εικόνα του τελευταίου αγώνα. Από τους τέσσερις τελικούς που αγωνιστήκαμε τα τελευταία χρόνια, χάσαμε τους τρεις. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να μην σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

…το αν επηρέασαν οι διαρροές την ομάδα: «Οι ευθύνες βαραίνουν όλους, ειδικά το τελευταίο τριήμερο. Δεν αντιμετωπίσαμε ψύχραιμα την όλη κατάσταση, υπήρξαν και κάποιες διαρροές που πρέπει να ελέγξουμε. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών έκαναν κακό στην ομάδα»

…το αν θα αποχωρήσει ο Τραμετσάνι: «Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη θέση είτε από τον προπονητή είτε από τον ΑΠΟΕΛ. Επιτρέψετε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα εσωτερικά και από εκεί και πέρα να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».

…τον προγραμματισμό: «Ξεκινά μια καινούρια περίοδος από σήμερα. Η δουλειά τώρα ξεκινά. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αρκετά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις που θα ακολουθήσουν. Θα προκύπτουν εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα σε διάφορα μέτωπα. Από σήμερα ξεκινούμε το νέο κεφάλαιο. Θα είναι ταχείες οι εξελίξεις για να είναι έτοιμη η ομάδα για την Ευρώπη».

…το αν θα αποχωρήσει ο Καρλάο: «Το αν συνεχίζει ή όχι είναι κάτι, το οποίο θα το καθορίσουν οι εξελίξεις με βάση της συμβατικές υποχρεώσεις που υπάρχουν. Επιτρέψτε μου να επιφυλαχθώ».

…τον Μοράις: «Υπάρχει ένα ραντεβού το απόγευμα με τον Μοράις».

…το αν πήρε ο ΑΠΟΕΛ απάντηση από το ΓΣΠ: «Δεν έχουμε ακόμη απάντηση από το ΓΣΠ όμως είναι και αυτό θέμα ημερών, όμως είναι το οποίο πρέπει να τρέξουμε. Από σήμερα θα είναι μια περίοδος εξελίξεων».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!