Το αβάσιμο προαίσθημα του Ντολ

“Πρέπει να μπούμε στον αγώνα και να τον διεκδικήσουμε. Να είμαστε γενναίοι. Αν έχεις νευρικότητα δεν είναι καλό. Δεν πρέπει να αμφισβητείς τις δυνάμεις σου. Οι έντεκα που θα ξεκινήσουν πρέπει να αμυνθούν πολύ καλά αλλά και να παίξουν ποδόσφαιρο. Πιστεύω στους παίκτες μου. Θα πάμε πολύ καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα. Το νιώθω, θα κάνουμε μια νέα αρχή”.

Τα πιο πάνω ήταν χαρακτηριστικές τοποθετήσεις του προπονητή μας μια μέρα πριν τον αγώνα με τη Σεβίλλη.

Εκ των πραγμάτων ο ΑΠΟΕΛ δεν έκανε μια νέα αρχή. Το προαίσθημα του Ντολ δυστυχώς αποδείχτηκε αβάσιμο αφού δεν πήγαμε καλύτερα από ότι στον αγώνα με την Ντούντελανζ. Και αυτό γιατί είναι ντροπιαστικές για το πρεστίζ του ΑΠΟΕΛ οι τιμητικές ήττες.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι ουδέποτε διεκδικήσαμε τον αγώνα αφού δεν ήμασταν γενναίοι. Αν εξαιρέσουμε την άμυνα δεν παίξαμε ποδόσφαιρο.

Ασφαλώς και η Σεβίλλη ακόμα και με τα δεύτερα της είναι πιο ποιοτική ομάδα αλλά από πότε κατέβηκε ο πήχης τόσο χαμηλά όσο θέλουν να τον παρουσιάζουν κάποιοι;

Η ομάδα μας ανεξαρτήτως αντιπάλου βγάζει πολλές παθογένειες και στην πρώτη ήττα ή και ισοπαλία δεν θα μπορεί κανένας να τις κρύψει κάτω από το χαλί. Ας δουλέψουν λοιπόν όλοι για να μας διαψεύσουν, διορθώνοντας τις χτυπητές αδυναμίες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X