Το αυτονόητο και τα ζητήματα

Χωρίς να υποτιμούμε την ΑΕΛ, η ομάδα μας έκανε το αυτονόητο χτες στη Λεμεσό αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν μια ακόμα απόπειρα αυτοκτονίας όπως αυτές που έκανε ήδη πολλές φορές φέτος ο ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα από το Τσίρειο εκμεταλλευόμενη την ενέργεια των παικτών που ήταν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Ο Μοράις έδειξε το δρόμο αφού σε μια ακόμα αγωνιστική, οι επιθετικοί μας δεν σημάδεψαν σωστά.

Από τη στιγμή που ήρθε η νίκη τα αρνητικά περνούν σε δεύτερη μοίρα αλλά έχει σημασία να γίνει μια έστω αξιολόγηση κάποιων ζητημάτων.

Ο Γιάκολις για παράδειγμα δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στο ρόλο που επιμένει να του αναθέτει ο προπονητής. Ο Νατέλ επίσης έχει χάσει τη φρεσκάδα και εκρηκτικότητα που τον χαρακτήριζε στο πρώτο μισό τη χρονιάς και ίσως να υπάρχει θέμα κόπωσης αφού είναι από αυτούς που δεν βγαίνει με τίποτε από την εντεκάδα.

Ο Τραμετσάνι προέτρεψε και δημόσια να παραμείνουν όλοι ενωμένοι και συγκεντρωμένοι ενόψει τη συνέχειας. Τα πάντα ξεκινούν από τον Αρχάγγελο οπότε ο προπονητής μας που ξέχασε πάλι στην άκρη του πάγκου τον Εφραίμ καλείται να ηγηθεί της προσπάθειας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!