Το χειρουργείο και το παράθυρο ενίσχυσης

Από τη στιγμή της πτώσης έπαιξε συναγερμός ο οποίος εξακολουθεί να υφίσταται αφού ο ΑΠΟΕΛ θα χάσει για τουλάχιστον δυο μήνες τον γίγαντα του. Όταν ακόμα και ο Δώνης χαρακτηρίζει ως μεγάλη απώλεια τον τραυματισμό του Βάντερμαν, τότε μπορεί να γίνει ξεκάθαρα αντιληπτό πόσο θα μας λείψει.

Σήμερα μεταξύ άλλων θα αποφασιστεί αν η κατάσταση στο δεξιό ώμο του Ολλανδού είναι τέτοια που η χειρουργική επέμβαση είναι προτιμότερη από την ακινητοποίηση του.

Η επιλογή αυτή είναι στο τραπέζι και οι ιατροί που θα τον εξετάσουν εκ νέου αναμένεται να τοποθετηθούν. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο χρόνος αποχής του δεν διαφοροποιείται.

Αυτό που υπάρχει επίσης ως επιλογή για τον Δώνη είναι η δυνατότητα να προχωρήσει σε εγγραφεί άνεργου τερματοφύλακα. Όπως είναι γνωστό λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης η UEFA επιτρέπει την απόκτηση τερματοφύλακα.

Αυτός δεν μπορεί να είναι ένας από τους δανεικούς μας οπότε το ζητούμενο είναι αν υπάρχει κάποιος αξιόλογος τερματοφύλακας που για κάποιο λόγο είναι άνεργος.

Ήδη οι αρμόδιοι αξιολογούν το ενδεχόμενο αφού γνωρίζουν ότι η πίεση στους νεαρούς Γκουτίνιο και Παρασκευά θα είναι μεγάλη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!