Το δικός μας μέρος της εξίσωσης

Το πως και γιατί κάθε χρόνο η προσέλευση του κόσμου στο ΓΣΠ μειώνεται είναι μια μεγάλη ιστορία με πολλές ερμηνείες που δεν είναι της ώρας να ανοίξουμε. Αυτό που πρέπει να τονιστεί όμως μπαίνοντας στη τελική ευθεία, είναι ότι έστω και την ύστατη ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να δείξει ότι θέλει το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Πρακτικά αυτό σημαίνει να δώσει μαζικά το παρών του στους εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας.

Έχοντας απομείνει επτά αγώνες και με τους τέσσερις στο ΓΣΠ με τον πρώτο και πιο καθοριστικό αυτόν του Σαββάτου, οι οπαδοί έχουν να διαδραματίσουν ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Το παθός για τη νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα είναι υπόθεση όλων.

ΟΙ σημαντικές απουσίες των Ντε Βινσέτι και Γιαννιώτα μπορούν να αντισταθμιστούν αν αυτοί που αγωνιστούν νιώσουν και την αύρα του κόσμου που θέλει να δει το σερί νικών να συνεχίζεται.

Επιμέρους θέματα που ήδη συζητούνται ανάμεσα στον κόσμο όπως ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, είναι πρόωρα και ίσως επικίνδυνα αν θυμηθούμε ότι ο εφησυχασμός είναι κάτι που διαχρονικά μας δημιουργεί

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X