Το δίλημμα για τον άσσο

Μια από τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο Δώνης ενόψει του καθοριστικού αγώνα με τον Απόλλωνα είναι ποιος θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μας. Η θέση και η απόδοση του τερματοφύλακα έχει τις ιδιαιτερότητες της και τα δεδομένα που έχει ενώπιων του ο προπονητής μας κάνουν δύσκολη την απόφαση.

Από την μια έχει την επιλογή του Γκουτίνιο ο οποίος έχει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας όσον αφορά φυσική κατάσταση και εξοικείωση με την υπόλοιπα ομάδα αλλά δεν έχει ακόμα την κλάση και ικανότητα να σταθεί κάτω από την εστία του ΑΠΟΕΛ.

Ο αγώνας με την Αεκ έδειξε κάποια πράγματα ενώ όσοι τον βλέπουν καθημερινά στον Αρχάγγελο ξέρουν περισσότερα. Εμείς απλά θα πούμε ότι ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι φύλακας άγγελος και όχι πηγή ανασφάλειας.

Ο Πέρεθ από την άλλη που θεωρείται πιο έμπειρος  προέρχεται από πολύμηνη αποχή η οποία δημιουργεί ερωτηματικά για το πώς θα γράψει πάνω του, ιδιαίτερα στον πρώτο του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένη την απουσία του Καρλάο και πόσο επικίνδυνος είναι ο Απόλλωνας σε στημένα και όχι μόνο, όποιος αγωνιστεί πρέπει να ανταποκριθεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X