Το εύκολο και βάσιμο συμπέρασμα

Φαίνεται ότι το μεγαλύτερο αγωνιστικό μειονέκτημα της κατά τα άλλα εξαιρετικής ομάδας της Σλάβια είναι η έλλειψη ομοιογένειας ένεκα των σημαντικών προσθηκών που έγιναν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Την πτυχή αυτή αναδεικνύει ο Ζντένεκ Σκάσνι σε δηλώσεις του.

Ο Τσέχος προπονητής που ξέρει και τι εστί ΑΠΟΕΛ λόγω των πρόσφατων αναμετρήσεων μας με την Σπάρτα Πράγας στο Europa League σκιαγράφησε ως ένας βαθμό την Σλάβια ενώ έκανε και τις εκτιμήσεις του για τους αγώνες:

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Sportday:

«Είναι μια νέα ομάδα, έκανε αρκετές μεταγραφές. Αυτό είναι πλεονέκτημα για το ΑΠΟΕΛ. Είναι πολύ καλή στην άμυνα, ο καλύτερος στόπερ είναι ο Ντελί. Τραυματίστηκε με τη Ζιχλάβα αλλά μάλλον θα παίξει. Διαθέτει 3-4 καλούς παίκτες με την μπάλα, είναι γρήγορη από τα άκρα κι έχει έναν πολύ καλό επιθετικό, τον Σκόντα. Ψηλός, δυνατός. Είναι ισορροπημένη, πιο δυνατή από πέρυσι, αλλά έχει και προβλήματα. Το ΑΠΟΕΛ είναι πιο έμπειρο»

«Η εμπειρία μπορεί να παίξει ρόλο. Στη Λευκωσία είναι πολύ δυνατό το ΑΠΟΕΛ, αλλά πλέον ξέρει να παίζει καλά κι εκτός. Ίσως είναι πλεονέκτημα που παίζει πρώτα στο ΓΣΠ, διότι αν πάρει καλό αποτέλεσμα θα βάλει μεγάλη πίεση στη Σλάβια, η οποία θέλει να κάνει ένα… μπαμ κι έριξε πολλά χρήματα».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της, ο 60χρονος προπονητής σημείωσε:
«Παίζει περισσότερο με 4-2-3-1. Ο προπονητής της είναι έμπειρος, συνήθως αυτό επιλέγει». Ο Σκάσνι μας ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι η Σλάβια θα επηρεαστεί από το… καυτό ΓΣΠ και μίλησε περί πιθανοτήτων. «Όταν άκουσαν ΑΠΟΕΛ στην κλήρωση ήταν ευχαριστημένοι, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή. Εδώ όλοι λένε ότι η Σλάβια είναι φαβορί, αλλά εγώ βλέπω ότι είναι 50-50».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X